La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU nedesfăcut în dulap. Conţinutul le-a schimbat viaţa

Timp de 9 ani, Kathy Gunn a fost una dintre cele mai fericite soţii. Într-o bună zi, soarta a făcut ca femeia să dea peste un cadou care rămăsese nedesfăcut de la nuntă şi fusese uitat în dulap. Când l-a deschis a avut o surpriză uriaşă.

RomaniaTV.net
02 sept. 2016, 11:21
La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU nedesfăcut în dulap. Conţinutul le-a schimbat viaţa

În ziua nunţii, Kathy Gunn a primit un cadou de la mătuşa sa. După ce l-a înmânat proaspeţilor însurăţei, femeia s-a făcut nevăzută în mulţime. Un bilet ciudat, lipit de pachet, i-a atras atenţia, însă, tinerei fete. „A se deschide NUMAI DUPĂ prima ceartă!”, scria pe el.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Ei sunt noii concurenţi ai sezonului 6

La început, mesajul a pus-o pe gânduri, dar, în scurt timp, luată de val, a uitat complet de cadou şi cutia a ajuns, într-un final, în dulap, lângă alte pachete primite de miri. La 9 ani de la fericitul eveniment, soarta a făcut ca femeia să caute în dulap te miri ce… Atunci a găsit cadoul de la mătuşă, care rămăsese neatins deşi în cei 9 ani de căsnicie au tot fost certuri şi discuţii aprinse în cuplu.

„În toţi aceşti ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi… La urma urmei, unchii noştri erau căsătoriţi de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gândit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteşte Kathy.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: Câştigători-surpriză ai show-ului

Când au desfăcut cutia, nu mică le-a fost mirarea celor doi soţi când au văzut că înăuntru erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote. Pe pachetul adresat lui Kathy scria: „Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!”. Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, mesajul era „Ia aceşti bani şi cupără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!”, a spus Kathy, emoţionată până la lacrimi.


loading...