LA CASA DE PAPEL Primele imagini din ultimul sezon, care va fi lansat pe 3 septembrie FOTO ŞI VIDEO

La Casa de Papel, serialul care a cucerit lumea, revine cu nu nou sezon începând din luna septembrie. Până atunci, au apărut primele imagini cu noile episoade.

04 iun. 2021, 12:20

LA CASA DE PAPEL Primele imagini din ultimul sezon. Sezonul cinci se va desfăşura în două părţi distincte. Prima parte va începe pe 3 septembrie, iar cea de doua pe 3 decembrie.

LA CASA DE PAPEL Primele imagini din ultimul sezon

„Aceste prime imagini ale sezonului final dezvăluie haosul creat atât în ​​interiorul, cât şi în afara Băncii Spaniei”, spun oficialii Netflix. Reamintim că sezonul cinci, care este şi ultimul, va fi lansat în două parţi. Una vine pe 3 septembrie, iar cealalta pe 3 decembrie.

E oficial! La Casa de Papel sezonul 5 revine în septembrie! Noutăţile care îi aşteaptă pe fanii serialului

Povestea, pe scurt. Banda este închisă în Banca Naţională a Spaniei de peste 100 de ore. Profesorul a fost capturat şi, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Producţia va avea, în total, 10 episoade. De asemenea, are şi nume noi în distribuţie. Miguel Angel Silvestre şi Patrick Criado sunt cei doi actori care s-au alăturat distribuţiei La Casa de Papel.

Scenariul celui de-al cincilea sezon se anunță a fi unul incendiar. Potrivit lui Alex Pina, finalul serialului va pune mai toate personajele în situații limită, adrenalina urmând să fie dusă la cel mai ridicat nivel. „Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel”. Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon”, a detaliat Alex Pina.