La ce club va juca Lionel Messi după Mondialul câştigat cu Argentina. Semnează pe cel puţin un an

Publicaţia franceză Le Parisien afirmă că Lionel Messi şi-ar fi dat acordul pentru a-şi prelungi contractul cu Paris Saint-Germain pentru încă un sezon.Actualul acord expiră la finalul sezonului 2022/2023.

22 dec. 2022, 10:38
La ce club va juca Lionel Messi după Mondialul câştigat cu Argentina. Semnează pe cel puţin un an

Cele două părţi ar fi convenit în timpul Cupei Mondiale asupra unui contract de prelungire de cel puţin încă un sezon. Un acord doar de principiu, care trebuie ratificat cu semnătura lui Messi, atunci când campionul mondial argentinian se întoarce din vacanţă, potrivit Le Parisien.

Dacă ar fi adevărată, informaţia ar pune capăt zvonurilor care trimit Jucătorul Campionatului Mondial la fostul său club, FC Barcelona, ​​unde antrenorul principal Xavi nu s-ar împotrivi întoarcerii sale. Nici nu ar merge la Miami, la clubul lui David Beckham.

Le Parisien nu avansează cifre privind noul contract care îl aşteaptă pe Messi, dar precizează că în prezent primeşte un salariu brut de aproximativ 41 de milioane de euro pe an.

Citeşte şi: Reghecampf a dat lovitura! Anamaria Prodan este disperată, nu mai este nimic de făcut!

Messi a sosit la PSG în vara anului 2021. În prima stagiune a avut un salariu anual net de 30 de milioane de euro. A crescut la 40 de milioane de euro pentru sezonul în curs. Cifrele noii înțelegeri nu sunt momentan cunoscute, după cum dezvăluie reputatul jurnalist Fabrizio Romano.

„Există deja un acord verbal cu PSG. Messi e convins să rămână cel puțin încă un sezon. Încă nu a fost nimic semnat, totul e verbal, dar întâlnirea decisivă e deja programată. Urmează să fie stabilit salariul și durata contractului”, a scris Fabrizio Romano, jurnalist faimos pentru informaţiile privitoare la transferuri pe care le oferă în exclusivitate.

Citeşte şi: Vânzările de bisht au explodat la Doha. Cât costă mantia tradiţională arabă purtată de Lionel Messi