La ce concluzie a ajuns un șofer după ce a atins borna de 120.000 de kilometri cu o Dacia Spring. În ce stare se află bateria mașinii după un an și jumătate de folosire

Dacia Spring a devenit una dintre cele mai populare mașini electrice în rândul românilor, datorită prețului mic de achiziție.

18 iul. 2023, 10:53
La ce concluzie a ajuns un șofer după ce a atins borna de 120.000 de kilometri cu o Dacia Spring. În ce stare se află bateria mașinii după un an și jumătate de folosire
Concluzia la care a ajuns un șofer de Dacia Spring

Tot mai mulți români aleg să își cumpere Dacia Spring pentru că prețul de achiziție este destul de accesibil. O mare parte dintre cei care conduc mașina electrică se declară mulțumiți de economiile pe care le fac, iar alții sunt nemulțumiți de diferite probleme pe care le descoperă.

Un șofer a scris pe Facebook că a parcurs 120.000 de kilometri cu o Dacia Spring într-un an și jumătate și a dat de înțeles că este destul de mulțumit de performanța mașinii.

Citește și: Șoferi de Dacia Spring, amendați după ce și-au încărcat mașinile în Cluj-Napoca: „Cocalari cu căruțe electrice!”

„Bună ziua, dragi posesori de Dacia Spring. Ieri eu am reușit să ating borna de 120.000 de km într-un an și jumătate, mă declar extraordinar de mulțumit de mașinuța foarte fiabilă până în momentul de față, acum rămâne de văzut până la cât o să reziste bateria. Drumuri bune la toată lumea”, a scris șoferul pe grupul Dacia Spring România.

În secțiunea de comentarii, unii l-au felicitat, iar alții i-au cerut mai multe detalii.

„Deci ai facut aproximativ 300 km pe zi? Cum ai încărcat-o? Bănuiesc că nu acasă… Iarna ai încărcat-o de 2 ori pe zi?”, a întrebat cineva.

„Nu am stat sa calculez dar în medie fac 250 pe zi, depinde de temperatura de afară, da, normal că o încarc și acasă”, i-a răspuns șoferul.

Citește și: Cum se pleacă în vacanță cu Dacia Spring. Imaginile ‘românești’ care au stârnit controverse pe Internet

„Iarna cum ai făcut? La cca 300 km îți trebuiesc 2-3 incărcări? Și vara să faci 300 km prin oraș tre’ să faci 2 încărcări? Bănuiesc că ai stat un pic prin stații la încărcat?”, a întrebat o altă persoană.

„Sau în stații la încărcat, sau că taxiurile în stația lor… diferența nu e mare la stat, în schimb e mare la mers. Cred că „s-a plătit” singură deja”, a spus șoferul de Dacia Spring.

Întrebat despre starea de sănătate a bateriei, bărbatul spune că nu a putut afla această informație la revizii.

„Reprezentanțele unde am făcut reviziile nu au fost în stare să îmi spună sănătatea bateriei „nu au tehnologia necesară”.