La ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone? Era însurat şi avea doi copii

La ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone? Actual primar al Sectorului 5 a vorbit deschis despre studiile sale şi nu se simte deloc jenat de faptul că nu şi-a luat Bacalaureatul la vârsta majoratului.

07 apr. 2021, 09:06
La ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone? Era însurat şi avea doi copii
Actual primar al Sectorului 5 nu şi-a luat Bacalaureatul la vârsta majoratului

La ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone? Politicianuul a mărturisit a avut o copilărie fără lipsuri şi a fost un copil răsfăţat, motiv pentru care a lăsat pe plan secundar  studiile şi s-a dedicat afacerilor. Pentru început acesta a spălat pahare într-un restaurant, însă în scurt timp a fost promovat şef de sală.

Citeşte şi: Piedone, despre problemele cu greutatea. Câte kilograme are acum: „Mâncam 22 de hamburgeri la McDonalds”

La ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone?

Astfel că în anul 1991, acesta a decis ca este momentul să acorde mai multă atenţie propriei sale educaţii şi s-a întors pe băncile şcolii. La vârsta de 28 de ani s-a înscris la Liceul Dimitrie Gusti, recunoscut la acea vreme pentru uşurintă cu care elevii reuşeau să treacă clasa, iar în 1995, la vârsta de 32 de ani, a reuşit să-şi ia bacalaureatul. Peste trei ani, acesta a mai făcut un pas şi s-a înscris la Facultatea de Ştiinte Economice din cadrul Universităţii Petroşani, renumita de asemenea ca fiind o „fabrică de diplome” pentru mulţi politicieni.

Întrebat dacă a obţinut diploma de bacalaureat cu bani, Cristian Popescu Piedone a mărturisit că doar conştiinţa sa şi vorbele tatalui sau l-au determinat sa isi termine studiile.

Constiinta mea, nimic… bani zero! Am constientizat ca munca cu invatamantul trebuie sa mearga si mi-am adus aminte de vorbele lui tata > si iata ca in ziua de astazi daca nu esti un absolvent de o facultate nu poti sa dai pentru functionar public sau nu poti sa intri intr-o corporatie!

Deci constiinta mea m-a facut sa-mi tin si ambitia pentru ca la un moment dat daca te uiti in traista vezi ca ai bani nu te mai intereseaza cartea. Dar si cu bani in traista am constientizat ca-mi trebuie carte! Si la sfarsit imbinate amandoua, suntem astazi fata in fata!„, a spus Piedone, la „40 de întrebări cu Denise Rifai„.