Piedone, despre problemele cu greutatea. Câte kilograme are acum: „Mâncam 22 de hamburgeri la McDonalds”

Cristian Popescu Piedone a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu greutatea corporală. Actualul primar al Sectorului 5 a recunoscut că a fost supus la două operații de micșorare a stomacului pentru a reuși să slăbească.

07 apr. 2021, 08:43
Piedone, despre problemele cu greutatea. Câte kilograme are acum: „Mâncam 22 de hamburgeri la McDonalds”
Piedone, despre problemele cu greutatea.

Piedone, despre problemele cu greutatea. ”Dacă nu reții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu.

După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie.

Am fost invitat de un prieten, doar noi doi. Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. ‘Eu vreau patru’, mi-a zis el. ‘Bine, atunci ia 100!’. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni.

Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a declarat politicianul.

Citeşte şi: Piedone, despre dosarul Colectiv: „Şi dacă ar fi murit copiii mei în incendiu, pe lege m-aş considera nevinovat”

Piedone, despre problemele cu greutatea

Întrebat de Denise Rifai dacă s-a folosit de porecla „Piedone” pe care și-a alipit-o, ulterior, ca nume, pentru a urca pe scară politicii românești, actualul primar al Sectorului 5 a răspuns: ”Eram asimilat cu celebrul Bud Spencer. Aveam și undeva la 218 kilograme. Acum, mai puțin cu 118 kilograme. Eram Piedone. Îi mulțumesc nașului meu, de nume, Șerban Huidu, care m-a numit astfel la ‘Cronica cârcotașilor’, apoi Camelia Stan în ziarul Libertatea.

Ajunsesem cunoscut după acest nume: fiul meu era la școală Piedonel, fiica mea, Piedonița, soția era doamna Piedone. Dar au apărut și atacurile. Am vrut să-i acționez în judecată pe cei care m-au atacat. Pseudonimul transformat în nume și în prenume mi-a oferit șansa să mă apăr și să mă afirm, totodată”.

Piedone a mai declarat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu s-a folosit de relațiile pe care le avea pentru a-și promova imaginea. „Nu sunt narcisist, dar eu eram deja vedetă. S-ar putea ca ei să fii avut nevoie de mine, nu eu de ei„.