La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului rupe tăcerea: „Aș fi vrut să mor eu înaintea lui”

La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu. Regretatul artist s-a stins din viaţă pe 18 noiembrie 2021, iar soţia lui, Elena, nu se poate împăca cu absenţa acestuia. După moartea cântăreţului, multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu averea sa.

11 apr. 2022, 12:21
La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului rupe tăcerea: „Aș fi vrut să mor eu înaintea lui”
La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu

La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu. Artistul şi soţia lui, Elena, nu au avut niciodată copii. Au fost căsătoriți 40 de ani, trăind o poveste de dragoste frumoasă până când moartea i-a despărţit. Privind averea cântăreţului, Elena Sinulescu a declarat că artistul și-a făcut testamentul în 1995, pentru că nu voia ca după moartea sa rudele să se certe pe avere.

Citeşte şi: Casa lui Benone Sinulescu de la Siriu va fi transformată în muzeu. GALERIE FOTO

La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu

Noi suntem căsătoriți din 1981 și ne-am făcut testamentul în 1995. Atunci s-a prăpădit mama soacră și, când a făcut succesiunea, Beni a spus: ‘Hai să ne facem testamentul. Eu îți las ție, tu îmi lași mie. Tot ce este al tău este și al meu, și invers. Nu vreau ca la moartea mea să vină rudele să te deranjeze. Şi am făcut reciprocitate.

Mai târziu Beni a fost bucuros că avea testamentul făcut, mai ales după ce a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit scandal. Și nu numai…Beni a avut două ieșiri privind averea. Singurul lucru pe care el l-a avut în plus față de mine au fost drepturile de autor. Sigur că atunci când eu nu voi mai fi bunurile noastre le vor rămâne rudelor, nepoților.

Aș fi vrut să plec eu înaintea lui Benone, să mor eu prima. E mai greu pentru cel care rămâne! Este cumplit de greu. Este un coșmar care nu se mai termină”, a declarat Elena Sinulecu pentru Fanatik.ro.