La doar 22 de ani, Selly are propria companie și angajații săi. Tânărul muncește câte 12 ore pe zi. ”La 8 dimineața sunt în birou, la 8 seara plec. Nu e așa interesant”

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Tânărul are peste trei milioane de abonați pe Youtube, iar în prezent, Selly are și propria companie de producție video, acolo unde merge zilnic la muncă.

30 ian. 2024, 23:50
La doar 22 de ani, Selly are propria companie și angajații săi. Tânărul muncește câte 12 ore pe zi. ”La 8 dimineața sunt în birou, la 8 seara plec. Nu e așa interesant”

La vârtsa de 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut.

Citește și Suma impresionantă câștigată de Selly într-o singură lună, doar din YouTube – peste 35.000 de euro! Influencerul s-a dat de gol: „Top, lasă, cifre bune!”

Apoi, la 17 ani, în 2019, Selly devenit cel mai urmărit YouTuber din țară.

În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film.

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Selly a fost întrebat cum arată o zi obișnuită din viața lui. Tânărul a mărturisit că muncește 12 ore pe zi, la 8 dimineața ajunge la birou, iar la 8 seara pleacă.

„Foarte banal, nu e așa interesant. Mă trezesc foarte de dimineață, nu știu neapărat dacă foarte dimineață, dar…mă trezesc pe la 6.50, 6.45, cam așa. La 8 sunt în birou, maxim 8.30 dacă nu reușesc cu trezitul și mai stau un pic și lenevesc.

În general la 8 seara plec de la birou, deci stau cam 12 ore la birou, apoi mă duc la sală și ajung acasă și o iau de la capăt”, a explicat Selly, care a adăugat că el ia deciziile cele mai importante în compania lui.

„În weekenduri am un program un pic mai relaxat, dar la volumul de chestii pe care îl am de făcut astăzi, altfel nu aș putea. Noi evoluăm cu o viteză în care e foarte greu să găsești un mecanism de derogare a sarcinilor.

Viteza la care evoluăm să facem lucruri și nu vreau să sune a lipsă de modestie, dar chiar facem lucruri cu o viteză accelerată, viteză pe care eu o impun în compania mea.

Asta face derogarea anumitor lucruri foarte greu de făcut și atunci ajung eu să fiu foarte încărcat tocmai pentru că eu decis să facem astăzi film și mâine aia e foarte greu să derogi lucrurile astea dacă nu ai mecanismele în spate”, a mai zis el pe Youtube.

În viitor, Selly își dorește să nu mai ia el toate deciziile, vrea ca angajații lui să aibă mai multă putere de decizie.

”Am mulți colaboratori”

În prezent, Selly are 10 angajați are la compania lui, care lucrează full-time.

„Avem părți din chestiile pe care le facem bine organizate și unde eu nu mă mai implic aproape deloc, cum ar fi în producția efectivă a unor vlogguri. Adică creativ dau câteva direcții și apoi mă duc la filmare. Acolo deja nu mai am nicio implicare. Dar sunt alte lucruri în care sunt implicat.

Citește și Selly și-a făcut cadou o bijuterie pe patru roți. Vloggerul și-a cumpărat o mașină de peste 150.000 de euro

Și la asta muncesc anul ăsta, la derogarea, la a face o chestie mai sistematizată, că realizez și eu că nu poți să stai și peste 4 sau 5 ani să muncești 12 ore în birou de dimineața până seara. La un moment dat nu mai devine sustenabil. Full-time suntem 10 persoane, dar sunt mult mai multe de fapt. Am mulți colaboratori, la un film lucrează și 80 de oameni, dar full-time sunt 10 oameni cu care lucrez constant și tot creștem, avem din ce în ce mai multă resursă umană”, a spus Selly.