La doar 7 ani, fiul Danei Nălbaru se pregătește de Bacalaureat și facultate: „Kadri nu a fost niciodată la școală, nu are nevoie”

Chiar dacă are doar 7 ani, Kadri, fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur, se pregătește de Bacalaureat și facultate. Băiețelul vedetei nu a mers niciodată la școală.

06 sept. 2023, 20:07
La doar 7 ani, fiul Danei Nălbaru se pregătește de Bacalaureat și facultate: „Kadri nu a fost niciodată la școală, nu are nevoie”
La doar 7 ani, fiul Danei Nălbaru se pregătește de Bacalaureat

Kadri, fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur, nu a fost niciodată la școală și învață de unul singur, acasă, la fel ca și surorile lui.

Sofia, fiica cea mare a fostei soliste a formației HiQ, învață de acasă de 6 ani, iar Roxana, fetița adoptată, a început să învețe de acasă în urmă cu doi ani. Kadri, mezinul familiei, nu a fost niciodatp la școală și învață singur de la cinci ani. După cum spun părinții săi, este un copil supradotat, care uimește prin dorința sa de învățare.

Citește și: Dana Nălbaru, noi declaraţii după ce s-a pocăit la 33 de ani: „Când te pocăiești, mulți spun că ai luat-o razna”

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal.

E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a dezvăluit Dana Nălbaru.

Citește și: Vedetele din România care s-au pocăit, Dana Nălbaru nu e singura. „Prietenii spun că am făcut ceva greșit că am plecat de la ortodoxie, că m-am dus către o altă sectă”. De ce au ales calea bisericii

Dana Nălbaru s-a pocăit la vîrsta de 33 de ani, dar nu își obligă copiii să o urmeze, ci îi lasă să aleagă așa cum simt.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu”, a mai spus ea.