La ei se poate! Vezi cum au construit chinezii un hotel cu 30 de etaje în 15 zile VIDEO

"Povestea" hotelului a început înaintea Crăciunului şi s-a încheiat în data de 31 decembrie. Chinezii au muncit la ridicarea hotelului 360 de ore în total.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 13:15
La ei se poate! Vezi cum au construit chinezii un hotel cu 30 de etaje în 15 zile VIDEO

Legendarele calităţi ale chinezilor – hărnicia, perseverenţă şi productivitatea mare – se reflectă se reflectă şi în cea mai recentă construcţie imobiliară. Compania  Broad Group a construit în 15 zile un hotel cu 30 de etaje, pe care alţii l-ar construi într-un an sau mai mulţi.Cu câteva zile înainte, aceeaşi companie terminase de ridicat, numai într-o săptămână, un hotel cu 15 etaje.

Lucrătorii au muncit 24 de ore din 24, în mai multe schimburi. Hotelul a fost cosntruit din module prefabricate, cu ajutorul unor tehnici de construcţie moderne. În total, lucrătorii au muncit 360 de ore la ridicarea hotelului.

Chiar dacă rapiditatea cu care a fost ridicat ar putea stîrni suspiciuni cu privire la calitatea construcţiei, chinezii au ţinut să precizeze că edificiul poate rezista la cutremure de 9 grade pe scara Richter, este izolat fonic şi termic.