ŞOC la FRF! Ce le oferă Răzvan Burleanu cluburilor care i-au format pe jucătorii de la naţionala U21, calificată la Euro 2019 FOTO

Federația Română de Fotbal a lansat campania "Modele și recunoștință" prin care dorește să mulţumească academiilor și cluburilor care au contribuit la calificarea naționalei de tineret la EURO 2019.

28 feb. 2019, 10:47

„Modele și recunoștință” îşi propune ca fiecare echipă care a influențat cariera a cel puțin unui jucător convocat în campania de calificare pentru EURO va fi recompensată de FRF cu o machetă din carton a respectivului fotbalist! Macheta îl reprezintă pe fotbalist în mărime naturală, în echipamentul naționalei, ținând în mâini tricoul echipei care l-a format.

UEFA, decizie care vizează direct echipa naţională U21. Veste BOMBĂ pentru selecţionerul MIREL RĂDOI

„Prin campania „Modele și recunoștință”, Federația Română de Fotbal felicită școlile de fotbal și cluburile care pun preț pe creșterea tinerilor, o strategie sănătoasă care ajută la dezvoltarea fotbalului românesc! Cu această ocazie, fiecare club care a influențat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit în campania de calificare la Euro 2019 a primit machete cu jucătorul sau jucătorii în care au investit. Astfel, copiii și juniorii le vor putea admira și vor privi cu ambiție spre viitorul carierei lor”, este comunicatul FRF.

Mirel Rădoi a dezvăluit ce clauză inedită are în contract. „A fost prima condiţie pe care am pus-o”

Gică Hagi, cel care a oferit „grosul” lotului, va trebui să le găsească un loc special celor şapte machete de la FRF!