La iCEE fest participă peste 3500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital

Shafi Ahmed, primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operaţie şi Dave Birss, creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, se numără printre vorbitorii de la iCEE fest, manifestare dedicată tehnologiei digitale si internetului care are loc la Bucuresti începând de joi.

RomaniaTV.net
14 iun. 2017, 10:19
La iCEE fest participă peste 3500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital

Pe lista de vorbitori se află şi Chris Skinner, expert în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan, cea mai influentă persoană în social media din Germania.

iCEE.fest va aveea loc pe 6 scene plus o zonă outdoor, cu 12 linii de conţinut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări. Sunt asteptaţi peste 3.500 de participanţi din peste 10 ţări din regiune care vin pentru a întâlni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, începând cu giganţii Google si Facebook.

Citeşte şi ICEE.FEST. Cele mai noi strategii eCommerce, prezentate de jucători importanţi, precum Facebook, Google sau Yahoo

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si mulţi alţii – peste 120 de nume, în total – vor participa la festival.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN si Carrefour.


loading...