La Ioana Ţiriac, Moş Crăciun nu intră pe horn, ci o aşteaptă în showroom. Ce maşină va primi fiica miliardarului de sărbători

La Ioana Ţiriac, Moş Crăciun sigur nu intră pe coş. Nu ar avea loc cu tot cu bolidul de 350.000 de euro pe care i-l aduce pentru că a fost cuminte.

19 dec. 2021, 14:57
La Ioana Ţiriac, Moş Crăciun nu intră pe horn, ci o aşteaptă în showroom. Ce maşină va primi fiica miliardarului de sărbători

Ioana Țiriac, fiica de 24 de ani a miliardarului Ion Țiriac, va avea parte de o surpriză uriaşă şi scumpă de Crăciun. Tânăra care locuieşte în Miami va fi aşteptată acasă cu o mașină de lux, un Mercedes AMG, al cărui preţ se ridică la 350.000 de euro.

maşină Ioana Ţiriac

După ce a locuit la Monte Carlo alături de mama sa, jurnalista egipteană Sophia Ayad, Ioana a terminat Liceul American din București, iar acum s-a mutat la Miami, unde studiază jurnalismul şi economia.

Citeste si Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie FOTO

Ioana Țiriac îi moștenește frumusețea mamei sale și spiritul de antreprenor la tatălui său. Aceasta a organizat un eveniment caritabil în care a avut loc și o prezentare de modă, iar banii au fost donați către o fundație.

O iubitoare a tenisului, Ioana este mereu prezentă în tribune la diferite turnee, dar mai cu seamă la Madrid Open, competiție patronată până de curând de tatăl său. Acolo a cunoscut-o şi pe Simona Halep, cu care omul de afaceri are o relație excelentă.

Citeste si Fiica lui Ion Țiriac duce o viață de lux în Miami. „Prințesa lui tati” a înnebunit fanii cu senzualitatea ei