La Kaufland găsești cele mai interesante ustensile, în perioada 7-13 decembrie, la prețuri accesibile

Săptămâna aceasta Kaufland vine cu noi oferte greu de refuzat, care pun accentul pe unelte la prețuri accesibile.

06 dec. 2022, 11:43
La Kaufland găsești cele mai interesante ustensile, în perioada 7-13 decembrie, la prețuri accesibile
Oferta Kaufland de săptămâna aceasta

Kaufland are în catalogul de săptămâna aceasta noi device-uri și unelte la prețuri bune pentru toată lumea. Întregul catalog se află aici. Ofertele sunt valabile în periaoda 7-13 decembrie.

  • Polizor unghiular My Project 

Polizorul unghiular de 20V funcționează cu acumulator și foate fi folosit cu discuri de până la 125 mm. Viteza nominală de 2.500-8.500 rpm. Dispozitivul costă 159 și nu conține acumulator, fiind necesar să fie achiziținat separat.

  • Fierăstrău circular My Project

Fierăstrăul circular de 20V are o viteză maximă de 4.000 rpm, un unghi de tăiere de 0-45 grade și funcționează cu acumulator. Produsul se vinde la Kaufkand cu 219 lei și nu include acumulatorul.

Citește și: Kaufland vine cu oferte BOMBĂ pentru români. Cele mai căutate produse din această perioadă sunt reduse cu 50%. Va fi bătaie la rafturi

Compresorul de 20V de la Kaufland are o presiune maximă de 11 bar, funcție automată de oprire și include un ecran digital pentru presiune. Acesta funcționează cu acumulator, dar nu se vând împreună. Produsul costă 259 de lei.

  • Aparat de lustruit My Project

Aparatul de lustruit de 20V te poate ajuta sa lustruiesti corespunzator suprafetele. Foloseste un burete de lustruit, pe care il vei monta in capatul slefuitorului. Cu ajutorul lui, poti sa lustruiesti suprafete mari din lemn, indepartand zgarieturi sau defecte vizibile. Nu include acumulator. Prețul acestuia este de 159 de lei.

  • Ciocan rotopercutor My Project

Ciocanul rotopercutor de 20V are o viteză maximă de 900 rmp și o putere de impact de 1,1 jouli. Acesta include accesorii, dar nu și acumulator și vine la prețul de 169 de lei.

Acumulatorii se vând separat, iar o bucată costă 79,99 lei. Aveți nevoie și de un încărcător pentru acumulator, care se vinde separat. În oferta Kaufland este disponibil la 39,99 de lei și are un consum nominal de 0,4, curent de încărcare de 2,5 A și un timp de încărcare de aproximativ 60 de minute.

Citește și: Aparatul de la Lidl care îţi va face Sărbătorile mai uşoare este la megaofertă. Top gadgeturi de neratat la raft în aceste zile

În perioada 9-11 decembrie, Kaufland oferă o reducere de 25% la toată categoria de electrocasnice mici.