Aparatul de la Lidl care îţi va face Sărbătorile mai uşoare este la megaofertă. Top gadgeturi de neratat la raft în aceste zile

Catalogul cu ofertele Lidl valabil în această perioadă pune accentul pe ustensilele de bucătărie care îți vor face Sărbătorile mai ușoare.

06 dec. 2022, 10:01
Aparatul de la Lidl care îţi va face Sărbătorile mai uşoare este la megaofertă. Top gadgeturi de neratat la raft în aceste zile
Sărbătorile sunt mai ușoare cu gadgeturile de la Lidl

Catalogul cu ofertele Lidl din perioada 05.12-11.12 vine cu oferte numai bune de Crăciun. Sărbătorile vor fi mai ușoare cu ajutorul ustensilelor de bucătărie, și nu numai, de mai jos. Fie că vrei să pui ceva delicios pe masă sau să îți decorezi casa, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie.

Iată produsele lunii decembrie:

1.Aparat de vidat

Aparat de vidat

În catalog există două dispozitive de acest fel. Cel de 150 de lei de mai sus și unul mai scump care costă dublu, de 300 de lei. Sunt incluse garnitura și 3 garnituri de supapă vidare. Separat va trebui să cumpărați pungile pentru vidat.

2.Birou cu înălțime reglabilă

Birou cu înălțime reglabilă

Acest birou poate fi rezervat în aplicația Lidl Plus și livrat în magazinul ales de dumneavoastră. Dimensiule sale sunt de 140 x 70 – 117x 60 cm. Poate fi reglat între 70 și 117 cm. Are o sarcină maximă de 40 de kg, iar reglarea pe înălțime se face în mod manual. Cei interesați de un astfel de birou pot lua în considerare acest produs care costă numai 599 de lei.

3.Lumânări LED cu telecomandă

Lumânări LED cu telecomandă

Odată cu Sărbătorile vine vremea să decorați casa. Aceste 15 lumânări LED pot fi folosite atât în interior, cât și în interior și pot fi controlate din telecomandă. Aceste decorațiuni dispun de certificare IP44 și costă 119 lei.

Citește și: Ce vor face de Crăciun, Răzvan Simion și Daliana Răducan. Destinația pe care au ales-o cei doi pentru sărbătorile de iarnă

4.Mărunțitor

Mărunțitor bucătărie

Mărunțitorul are două trepte de funcționare: 5.000 rotații pe minut și 6.300 rotații pe minut. Acesta are inclus un accesoriu cu ajutorul căruia puteți bate smântâna și este numai bun și pentru mărunțirea nucilor. Dispozitivul vine la prețul de 99,99 lei.

5.Robot de bucătărie

Robot de bucătărie

Robotul de bucătărie are un cântar integrat în castron și vine la pachet cu accesorii pentru frământare, amestecare, mixare, bătut frișcă și altele. Prețul este unul pe măsură, mai exact 699 lei.

Citește și: Dana Budeanu, verdict despre sărbătorile de iarnă: „Pentru bărbaţi e un coşmar, vor să vină apocalipsa. Femeia e cea mai periculoasă specie de pe Terra!”