La sfârşitul lunii martie UNPR îşi alege un nou preşedinte

Liderii partidului UNPR au decis ca la sfârşitul lunii martie să aleagă un nou preledinte al partidului, conform unor surse citate de Mediafax.

07 mart. 2016, 12:56
La sfârşitul lunii martie UNPR îşi alege un nou preşedinte

UNPR îşi va alege noul preşedinte în cadrul Conferinţei Naţionale care va avea loc în data de 28 martie, după ce Gabriel Oprea demisionat din funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României în urmă cu o săptămână.

Oprea a trimis UNPR o scrisoare în care îşi anunţa demisia de la şefia partidului pentru a nu afecta imaginea formaţiunii pe care a fondat-o şi care se află „în faţa unui moment pe cât de dificil, pe atât de important pentru viitorul său”.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Suntem curioşi să vedem cum va merge protocolul cu UNPR după demisia lui Oprea

El l-a nominalizat pe Valeriu Steriu pentru a-i succeda la conducerea formaţiunii. Interimatul este asigurat de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Citeşte şi:  Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea UNPR

Interimatul funcției va fi asigurat de Neculai Onțanu, unul din oamenii de bază ai UNPR și un foarte bun cunoscător al organizațiilor din țară. Pentru viitorul președinte al partidului, opțiunea mea este Valeriu Steriu, un om al cărui profesionalism este recunoscut de toate partidele și un lider cu potențial deosebit„, se arată în comunicatul lui Gabriel Oprea.