La trei ani de la moartea soțului, Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Ce demersuri face artista de muzică populară

Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Artista face demersuri pentru moștenirea lăsată în urmă de soț.

05 oct. 2023, 20:48
La trei ani de la moartea soțului, Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Ce demersuri face artista de muzică populară
Marcela Fota luptă pentru averea soțului decedat

În urmă cu aproximativ trei ani, Marcela Fota a rămas văduvă, după ce soțul ei a murit fulgerător în urma unui infarct. Bărbatul se afla într-un centru de copiat acte din Craiova, unde a căzut brusc la pământ. Medicii ajunși la fața locului nu au reușit să mai facă nimic.

După ce a fost nevoită să îndure tragedia decesului bărbatului pe care îl iubea și alături de care are un băiețel, Marcela Fota a recunoscut că se află într-o relație, după ce a fost asociată cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Recent, vedeta a înaintat către instanță o cerere pentru  Curatelă specială- autorizare acte, în care solicită desemnarea unui curator special pentru fiul său. Ceea ce înseamnă că atunci când la o moştenire copilul minor vine în concurs cu unul sau cu ambii părinţi, trebuie să se numească de autoritatea tutelară un curator, spre a reprezenta, respectiv asista pe minor. Prezenţa curatorului este necesară atât în cursul procedurii succesorale notariale, cât şi în instanţa judecătorească, în cazul în care cauza succesorală a ajuns în faţa acesteia. Aceasta a ales ca fiul său să fie reprezentat de o bună prietenă.

Pe portalul instanțelor de judecată mai apare un proces, deschis în urmă cu câteva luni. Marcela Fota și fiul său au fost acționați în judecată de o firmă cu specific agricol ce produce si comercializeaza cereale si produse lactate. Aceștia au fost chemați în fața magistraților pentru „anulare act”. Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care artista este nevoită să desemneze un reprezentant pentru fiul său.

Marcela Fota, despre lecțiile învățate de la fiul ei

Marcela Fota, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, are un fiu în vârstă de 14 ani de care este foarte mândră. Vedeta a intrat în atenția publicului în ultimul timp mai ales pentru relația ei amoroasă cu un tânăr de 24 de ani. Chiar dacă publicul nu a privit acest luru cu ochi buni, artista își vede în continuare de viață și se bucură de darul de a fi mamă.

Citește și: Marcela Fota și fiul ei au întors toate privirile la un eveniment: „Suntem foarte apropiați și discutăm absolut orice”

Arista își aduce fiul în discuție de fiecare dată când are ocazia, iar cuvintele de laudă par să nu se temine niciodată. Ea a vorbit despre ce înseamnă să fi mamă, spunând că în prima etapă a sarcinii a slăbit foarte mult, pe findul lipsei de poftă de mâncare. Cu toate astea, purta rochii largi pentru a scoate în evidență faptul că urmează să devină mamă.

„Eu am considerat că menirea mea pe acest pământ chiar aceasta este, să devin mamă. În momentul în care am rămas însărcinată cu David a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eu în prima perioadă a sarcinii, am slăbit vreo patru kilograme, am pierdut în greutate pentru că nu aveam poftă de mâncare, dar eu deja purtam rochii largi, încă din a doua luna de sarcină ca să se știe clar că sunt însărcinată”, a spus Marcela Fota, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Marcela Fota, declarații uluitoare despre iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Cum a primit familia soțului decedat vestea că are un nou partener: „Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani”

Artista recunoaște că a avut lecții importante de învățat de la fiul ei și tocmai de aceea îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că acesta a ales-o să-i fie mamă.

„David mie mi-a adus o multitudine de bucurii și de momente pline de fericire maximă. Sunt cea mai fericită că sunt mama lui și că Dumnezeu a ales ca eu să fiu mama lui și el copilul meu, tocmai pentru că suntem o echipă minunată.

Ce mă surprinde la el foarte tare este maturitatea de care dă dovadă, deși are doar 14 ani și jumătate. Este un băiat foarte responsabil, foarte grijuliu în ceea ce mă privește și normal, toată lumea spune că cei șapte ani de acasă sunt cei mai importanți ani, dar eu cred că el a avut o deschidere pentru a se autoeduca și acesta este un lucru care mă bucură foarte mult.

Este un băiat foarte matur pentru vârsta lui, este un băiat responsabil, este mândria mea, bucuria mea și suntem mai mult, înainte de fi mamă și fiu, suntem doi prieteni foarte apropiați care discutăm absolut orice”, a mai povestit Marcela Fota.