La un pas de TRAGEDIE. Un tânăr şi-a ÎNJUNGHIAT soţia de 17 ani şi s-a AUTOMUTILAT, în gară

Un tânăr de 22 de ani din comuna suceveană Pojorâta şi-a înjunghiat soţia în vârstă de 17 ani, în gara din Vatra Dornei Băi, după care şi-a provocat mai multe tăieturi cu cuţitul, ambii fiind transportaţi la spital în urma incidentului, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
15 aug. 2013, 14:16
La un pas de TRAGEDIE. Un tânăr şi-a ÎNJUNGHIAT soţia de 17 ani şi s-a AUTOMUTILAT, în gară

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii au fost anunţaţi, joi dimineaţă, că în staţia CFR Vatra Dornei Băi a fost agresată o femeie. În urma cercetărilor s-a stabilit că agresorul era soţul tinerei, care a înjunghiat-o în spate cu un cuţit, după care şi-a provocat mai multe tăieturi pe piept.

Soţia bărbatului a fost preluată cu ambulanţa de pe peronul gării şi internată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, urmând să fie transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. La acelaşi spital a fost transportat şi soţul femeii.

Poliţiştii au stabilit că tânăra în vârstă de 17 ani a părăsit, duminică, locuinţa comună din Gura Humorului, ca urmare a bătăilor primite de la soţul său, şi a venit în Vatra Dornei, unde locuiesc părinţii săi. Cei doi s-au întâlnit joi dimineaţă în gara din Vatra Dornei Băi, unde a avut loc agresiunea.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, fapta urmând să fie încadrată juridic în funcţie de rezultatul examinării medico-legale în cazul femeii rănite.