Lacrimi şi rugăciuni în zi de sărbătoare la Mănăstirea Dervent din judeţul Constanţa

 Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Dervent din judeţul Constanţa strânge mulţimi uriaşe de credicnioşi care speră într-un miracol. Preoţii, dar şi oamenii simpli spun că de multe ori, icoana a vindecat cazuri considerate iremediabile de medic.

RomaniaTV.net
08 sept. 2016, 10:04
Lacrimi şi rugăciuni în zi de sărbătoare la Mănăstirea Dervent din judeţul Constanţa

În fiecare an de Sfântă Mărie, mii de oameni merg la Dervent să se roage la icoana făcătoare de minuni. Pelerinii îşi pleacă genunchii în faţa chipului zugrăvit şi trec de trei ori pe sub Sfânta Icoană, cerând milă, ajutor, iertarea păcatelor şi sănătate.

Credincioşii spun că icoana face minuni. Un caz uluitor s-a petrecut cu o tânără de 16 ani din Braşov. Fata era bolnavă de peste zece ani, fără ca vreun medic să o poată diagnostica. În postul Sfintei Marii a venit însoţită de mama sa şi după trei zile de rugăciuni la icoană, s-a petrecut o minune: tânăra s-a vindecat.

Minunile nu se opresc la vindecări. Toţi cei ce vin pentru prima dată la mănăstirea Dervent împovăraţi de dureri şi necazuri revin adesea la Icoană,  pentru a-i mulţumi lui Dumnezeu şi Maicii Sfinte pentru ajutorul primit.