Lady Gaga a invitat o actriţă de la Hollywood să apară în următorul ei videoclip

O actriţă americană urmează să apară într-un videoclip al cântăreţei Lady Gaga, care va însoţi o piesă extrasă de pe următorul material discografic al artistei americane, intitulat "ARTPOP".

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 15:51
Lady Gaga a invitat o actriţă de la Hollywood să apară în următorul ei videoclip

Lindsay Lohan va apărea în următorul videoclip al lui Lady Gaga. Cele două artiste s-au cunoscut luna trecută, la hotelul Chateau Marmont din Hollywood, şi au devenit bune prietene.

„Lady Gaga şi Lindsay Lohan au creat rumoare luna trecută atunci când s-au întâlnit la Chateau Marmont şi s-au împrietenit. Se pare că Lindsay va juca în următorul videoclip al lui Lady Gaga care va însoţi o piesă de pe noul ei album”, a declarat o sursă pentru New York Post.

Lady Gaga a anunţat recent că următorul ei album – cel de-al treilea din carieră – se va numi „ARTPOP” şi va fi lansat la începutul anului 2013.

Surse de la Hollywood consideră că acest proiect va fi benefic pentru cariera lui Lindsay Lohan, care a avut de suferit în ultimii ani din cauza problemelor pe care actriţa le-a avut cu justiţia americană. Reţinută în 2007 pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, Lindsay Lohan a fost arestată, trimisă la închisoare, plasată în regim de arest la domiciliu şi condamnată să execute multe ore de muncă în folosul comunităţii.

De când şi-a făcut revenirea pe ecran, în 2011, cu rolul principal în filmul de televiziune „Liz & Dick” – un film despre relaţia tumultoasă dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton -, Lindsay Lohan a jucat alături de starul porno James Deen în „The Canyons”, însă nu a reuşit cu adevărat să revină în mainstream-ul hollywoodian.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele „Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi „Fete rele/ Mean Girls”.

Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial „The Born This Way Ball”, care include 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta, pe Naţional Arena, pe 16 august.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, „Born This Way”, cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografice ale sale, „The Fame” şi „The Fame Monster”.