Lady Gaga a lăsat o baie de sânge într-un hotel. Nu o să credeţi ce s-a întâmplat

Comportamentul bizar al cântăreţei Lady Gaga nu este un secret şi de fiecare dată despre ea apar informaţii menite să şocheze.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 13:56
Lady Gaga a lăsat o baie de sânge într-un hotel. Nu o să credeţi ce s-a întâmplat

Lady Gaga este acuzată că a lăsat în urmă o adevărată baie de sânge într-o cameră de hotel din Londra. Motivul este aproape de necrezut chiar şi când vine vorba de excentrica vedetă. Se spune că Lady Gaga ar fi început să apeleze la ritualuri satanice, pentru a ţine departe spiritele rele.

Personalul hotelului a fost şocat ca, după plecarea cântăreţei, să găsească sânge în baia camerei în care aceasta fusese cazată. O cameristă a susţinut că starul pop ar fi făcut „baie în sânge, într-un ritual satanic”. Asta cu toate că nu s-a dovedit că substanţa de culoare roşie ar fi fost sânge.

Sunt însă şi sceptici care nu cred în scenarii cu ritualuri satanice nici măcar atunci când vine vorba de Lady Gaga. O variantă plauzibilă ar fi ca substanţa să fi provenit de la vreunul dintre costumele de scenă ale artistei.

În ultima vreme au tot apărut zvonuri cum că Lady Gaga ar fi terorizată de spirite rele şi se pare că în deplasările sale este însoţită permanent de o echipă de parapsihologi care verifică locurile în care artista se cazează.