Lapte alterat şi mezeluri verzi se află la vânzare pe rafturile unui hipermarket din Capitală VIDEO

Marfa stricată a fost la un pas de a ajunge pe masa unor copii. Asta pentru că produsele au fost cumpărate de patronul unei grădiniţe private din Capitală. El a semnalat neregula pe [email protected] şi a însoţit o echipă România TV la cumpărături.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 19:39
Lapte alterat şi mezeluri verzi se află la vânzare pe rafturile unui hipermarket din Capitală VIDEO

Când e vorba de mâncarea copiilor, rigorile ce ţin de calitatea alimentelor sunt foarte stricte. Patronul unei grădiniţe povesteşte cum arăta marfa cumpărată dintr-un hipermarket din Capitală.

Şunca, efectiv, era pe paleta de culori. Era şuncă de la verde, verzuie, aproape albastră şi le-am întrebat pe doamnele de acolo care este treaba cu acea şuncă şi mi-a spus că aşa le spune şeful, să le pună la raft, ele nu se pot arunca. Tot ce am putut să fac a fost să stau o jumătate de oră acolo, să le spun clienţilor care mai treceau: «Domnilor, asta e şuncă stricată! Nu cumpăraţi şuncă stricată»”, a spus patronul grădiniţei.

Nici cutiile cu lapte pasteurizat nu au ajuns în meniul copiilor.

Tot baxul cu lapte era stricat. Fiind şi în preajma Anului Nou, nu am depus nicio plângere. Nu am avut nici timp şi, vă daţi seama, am aruncat şi toate cutiile nevrând să stau cu laptele stricat în grădiniţă„, a adăugat bărbatul.

Bărbatul a însoţit echipa România TV în magazinul cu pricina. Produsele sunt încă expuse spre vânzare, pe rafturi. O angajată a fost întrebată de ce laptele s-a adunat atunci când a fost pus la fiert, femeia a răspuns că acel lapte este deja fiert şi că se consumă ca atare.

Nu se fierbe laptele. E deja… se consumă ca atare. Mi-a mai zis o clientă că tot aşa, l-a fiert şi s-a stricat. O să sesizez la furnizor„, a răspuns angajata magazinului.

Mezelurile feliate au o culoare nedefinită. Ceva între maro şi vânăt. Explicaţia primită de la angajata magazinului i-ar face să se ruşineze pe toţi absolvenţii de şcoală primară.

Eu scot multe. Se schimbă la culoare. Merchandiser-ul care vine mi-a zis că se schimbă de la lumină„, a explicat femeia angajată ăn magazin.

Femeia recunoaşte că mezelurile arată groaznic şi asta le face de nemâncat.

„Eu n-aş cumpăra-o. Care sunt verzi şi nu arată bine, le scoatem. Astăzi avem o grămadă de treabă şi nu am stat să mai iau fiecare bucată-n parte. O să pun pe cineva să se uite”, a mai spus angajata hipermarketului.