Laptele de capră vindecă o mulţime de boli

Laptele de capra este un remediu natural care ajută la ameliorarea multor afecţiuni.

14 ian. 2021, 11:47
Laptele de capră vindecă o mulţime de boli

Laptele de capra nu este consumat atat de des precum laptele de vaca, chiar daca este mult mai sanatos. Daca te intrebi ce boli vindeca laptele de capra, este bine sa stii ca una dintre ele este psoriazisul. In plus, laptele de capra are capacitatea de a preveni chair şi cancerul.

Laptele de capra este bogat in vitaminele A, B2, C si D, dar si in minerale precum magneziu, calciu, zinc sau fosfor. Se crede ca laptele de capra vindeca boli ale sistemului digestiv, printre care boala Crohn si ulcerul.

De asemenea, se crede ca daca vei lapte de capra nu o sa mai ai probleme cu alergiile, eczemele si bolile autoimune.

Ce boli vindeca si cum intareste sistemul imunitar
Laptele de capra este popular in multe tari din intreaga lume, in special in Asia, Africa si Europa. Desi are mai multe grasimi decat laptele de vaca, are si mai multe proteine.

Daca te numeri printre oamenii care sufera de psoriazis si observi ca boala ta se agraveaza dupa ce bei lapte de vaca, nu va strica sa vezi daca acelasi lucru se intampla cu si laptele de capra.

Nu exista dovezi stiintifice clare care sa arate ca laptele vindeca boli precum psoriazis, dar parerile sunt impartite. Retine ca oamenii pot raspunde diferit la acelasi produs.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Beneficiile smochinelor pentru sanatate
Smochinele sunt pline de substante nutritive si ofera o varietate de beneficii potentiale pentru sanatate. Beneficiile smochinelor sunt numeroase.

Smochinele pot promova o digestie sanatoasa, va pot reduce riscul de boli de inima si va pot ajuta sa va gestionati nivelul zaharului din sange.

Smochinele sunt fructe care seamana cu o lacrima. Au dimensiunea degetului mare, sunt pline cu sute de seminte mici. Au o coaja comestibila de culoare violet sau verde. Carnea fructului este roz si are un gust bland si dulce.

Smochinele au multe beneficii potentiale, inclusiv promovarea sanatatii digestive si a inimii. De asemenea, ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange.

Beneficiile smochinelor pentru sanatatea digestiva
Smochinele au fost folosite de mult timp ca remediu la domiciliu sau ca tratament alternativ pentru probleme digestive, cum ar fi constipatia.

Studiile privind beneficiile smochinelor demonstreaza ca acestea contin fibre, care pot contribui la promovarea sanatatii digestive prin inmuierea si adaugarea volumului la scaune, scaderea constipatiei si servirea ca prebiotic – sau sursa de hrana pentru bacteriile sanatoase care va populeaza intestinal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ce boli vindeca zerul. Cum prepari zerul de lapte în casă