Larisa Drăgulescu, în braţele unui alt bărbat. Cine este noul ei iubit FOTO

Larisa Drăgulescu s-a luptat o bună perioadă din viaţă cu fostul soţ, gimnastul Marian Drăgulescu, cu care nu mai avea o viaţă liniştită. După acea perioadă tumultoasă şi după ce Larisa a reuşit să scape de toate temerile, acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

RomaniaTV.net
02 oct. 2015, 08:51

Larisa Drăgulescu este extrem de fericită că în sfârşit şi-a găsit alesul inimii. Dacă până nu de mult, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu se temea pentru viaţa sa şi nu mai spera că îşi va recâştiga liniştea, iată că de la o vreme aceasta este îndrăgostită de un bărbat care îi oferă tot ce îşi doreşte. Dovadă stau şi numeroasele fotografii pe care le postează pe conturile lor de socializare.

Potrivit SpyNews.ro, Larisa Drăgulescu are o relaţie cu un tânăr pe nume Rareş Rosoiu, un cunoscut specialist în PR, care până să aibă o relaţie cu fosta soţie a sportivului Marian Drăgulescu era pasionat de cluburile de fiţe din Capitală şi de sala de fitness, unde petrecea ore bune. Larisa Drăgulescu a declarat că este extrem de fericită şi îndrăgostită, dar exclude pentru o vreme posibilitatea unei căsătorii.

„Sunt îndrăgostită. Mă înţeleg excelent cu iubitul meu. Pot spune că sunt o femeie fericită. Îmi este bine aşa cum sunt acum”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Citeşte şi  Larisa Drăgulescu, SCANDAL MONSTRU pentru iubitul FOTBALIST