Larisa Drăgulescu, în depresie: Singura casă pe care o poţi avea e în pămant, între PATRU SCÂNDURI

Cunoscuta Larisa Drăgulescu, fosta soţie a gimnastului Marian Dragulescu, este tot mai tristă în ultima perioadă. Singurul loc unde îşi varsă năduful este pe internet, postând mesaje din cele mai ciudate pe reţelele de socializare, unele cu referire la moarte.

02 apr. 2013, 18:16
Larisa Drăgulescu, în depresie: Singura casă pe care o poţi avea e în pămant, între PATRU SCÂNDURI

Focoasa blondă este deranjată în prezent de faptul că nu are propria ei casă, declarând pe Facebook faptul că singurul loc în care cineva poate să doarmă fără să fie deranjat este în mormânt.   

„Ştii cum e să te lupţi în fiecare zi cu dorinţa de a avea casa ta, spaţiul tău în care să nu îţi urle nimeni că stai pe spatiul lui? Să ajungi la concluzia că singura casa care o poţi avea e în pamant, între  patru scânduri… singurul loc în care poţi să dormi, să nu te mai deranjeze nimeni”, a scris Larisa pe o reţea de socializare.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu îşi arată silicoanele: „Aş poza şi în reviste pentru adulţi” FOTO INCENDIAR

În urmă cu o săptămână, Larisa Drăgulescu sau Larisa Stoica, aşa cum se intitulează în momentul de faţă, avea o stare psihică mai bună, postând pe Facebook o fotografie în care apare complet goală.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu, goală pe Facebook FOTO

La începutul lunii martie, ea a uimit lumea mondenă din România, după ce a mărturisit că ar face sex chiar şi cu Oana Roman, deja celebra prezentatoarea Kanal D. Ea a adăugat că nu i se pare „că arată rău” chiar dacă „e mai plinuţă”.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu ar săruta-o pe Oana Roman, pe care o consideră sexy