O tânără a izbucnit în plâns, după ce a fost bătută într-un tramvai în Rahova: „Toată lumea a văzut și nimeni nu a ripostat”

O tânără acuză faptul că a fost bătută în tramvaiul 32 de o altă pasageră. Aceasta susține că dorea să coboare la stația Piața Unirii, moment în care o femeie a lovit-o cu brutalitate. Totul pe motiv că nu ar fi coborât suficient de repede. Nimeni nu a sărit să o ajute, însă tânăra agresată a depus plângere la poliție.

02 nov. 2022, 11:00
O tânără a izbucnit în plâns, după ce a fost bătută într-un tramvai în Rahova: „Toată lumea a văzut și nimeni nu a ripostat”

Totul s-a întâmplat pe motiv că nu ar fi coborât suficient de repede. Nimeni nu a sărit să o ajute, însă tânăra agresată a depus plângere la poliție.

„Voiam să mă dau jos din tramvai la Unirii din 32. Știm cu toții ce se întâmplă în Rahova și în 32. Și efectiv m-a luat o femeie la bătaie. Mi-a stricat ochelarii. Și efectiv toată lumea a văzut că femeia respectivă m-a luat la bătaie. Nimeni nu a ripostat. Nu mai pot, acum mă duc la secția de poliție”, a povestit tânăra într-un clip video pe Tik Tok.

Scene dramatice într-o școală din România! Profesoară luată la bătaie de o elevă, în timpul orei

Cazurile de agresiune fizică au început să fie tot mai des întâlnite în România. Se întâmplă în mijloacele de transport în comun, pe stradă, în instituții publice, centre comerciale sau chiar în școli. Spre exemplu, recent, o profesoară a fost luată de bătaie de elevă chiar în sala de clasă, la o școală din Mediaș.

S-a întâmplat chiar în sala de curs, la un colegiu din Mediaș. Eleva s-a ridicat din bancă și a început să-și agreseze profesoara și să urle la ea. Colegii nu au intervenit, doar au început să filmeze scenele din fața lor.

Eleva agresivă este în clasa a noua, iar profesoara cu care a intrat în conflict este directoarea școlii, profesoară de chimie.

La un moment dat, pe filmare se poate vedea cum directoarea vine către elevă, îi trage scaunul, iar aceasta se ridică în picioare. De asemenea, se poate auzi cum eleva îi spune profesoarei că stă la oră doar „ca să-i facă nervi”.

Reacția profesoarei bătute la clasă: „S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini”

„Filmarea este de miercuri. Am avut oră cu clasa a IX-a, învățământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmare, stătea în spate, râdea, făcea gălăgie și deranja ora. I-am cerut să vină în față, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât. Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în față. Și-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a așezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu același gest. I-am spus >. În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească.

M-am apropiat de ea și i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am încercat să o liniștesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniștită dacă dorește, însă nu mă înțelegeam deloc cu ea.

Eu nu am agresat-o pe această fetiță și nici eu nu am fost agresată de ea. Mi-am dat seama că are o problemă, astfel că, la finalul orei, am vorbit cu ea să aflu ce se întâmplă. Am rugat-o să vină cu părinții la școală, mi-a spus că tata nu vine, că mama nu poate, că sunt divorțați și așa mai departe”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Ana Bocioancă, directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș, cea care a fost implicată în incidentul cu eleva obraznică.