Larisa Iordache se pregătește să devină mamă: „Ne dorim să ne creăm familia noastră”

Larisa Iordache se pregătește să devină mamă. Sportiva și logodnicul ei, Cristian Chiriță, trăiesc o adevărată poveste de iubire, care a culminat la începutul anului cu o cerere în căsătorie. Sunt foarte fericiți și vor să tracă la nivelul următor și să își formeze o familie.

12 feb. 2024, 11:06
Larisa Iordache se pregătește să devină mamă: „Ne dorim să ne creăm familia noastră”
Larisa Iordache se pregătește să devină mamă

Larisa Iordache se pregătește să devină mamă. Prezenți la avanpremiera show-ului Power Couple, difuzat pe Antena 1, cei doi au dezvăluit că vor să devină părinți cât mai curând. Tatăl ei se înțelege foarte bine cu viitorul ginere și se apreciază reciproc.

Citește și: Larisa Iordache, primele declaraţii după ce a spus DA: „Mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza”

Larisa Iordache se pregătește să devină mamă

Am spus „Da” la cea mai mare provocare a vieții mele, sunt pe mâini bune și se descurcă foarte bine în a avea grijă de mine, în a mă iubi, în a mă susține în orice am eu nevoie.

Ne dorim să ne creăm familia noastră. De când am început relația pe care o avem am început cu gânduri serioase și am discutat ce anume ne dorim de la viața profesională și de la viața personală și ce ne dorim de la o relație și cu atât mai mult am intrat cu dorința de a nu ne pierde timpul pentru că nu are rost să ținem un om pe loc, având în vedere că sunt atâți oameni pe lumea asta. Se pare că am găsit ceva potrivit amândoi Suntem foarte deschiși unul față de altul pentru că comunicarea este cheia.

Tata a fost foarte încântat de el, îi place foarte tare, ei doi comunică chiar și când nu sunt eu prezentă, ceea ce mi se pare foarte frumos, se înțeleg foarte bine și asta mă bucură foarte tare. Avem însă foarte puțin timp împreună la dispoziție și e greu să găsim timp și pentru ceilalți, acesta e cel mai greu lucru să ne împărțim timpul. Eu cu părinții lui mă înțeleg extraordinar. Avem puțin timp să stăm cu familia pentru că ne-o creem pe a noastră„, a declarat Larisa Iordache, pentru Viva.ro.