Larisa Iordache şi-a îngrijorat fanii cu un mesaj ciudat. „Viaţa nu-ţi dă o a doua oportunitate”

Larisa Iordache este o fire extrem de activă pe rețelele de socializare, mai ales după ce a renunţat la gimnastică. Fosta sportivă își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face.

12 aug. 2020, 11:45
Larisa Iordache şi-a îngrijorat fanii cu un mesaj ciudat. „Viaţa nu-ţi dă o a doua oportunitate”

Larisa Iordache a făcut ultimă postare pentru ori pentru a le da un sfat celor din comunitatea sa din online, ori după ce viața i-a dat o lecție.

Larisa Iordache, DEVASTATĂ! Gimnasta a fost părăsită de iubitul musculos imediat după ce S-AU LOGODIT

„Fă ce-ți place, muncește ca și cum ar fi singurul lucru la care te pricepi, zâmbește chiar dacă este greu… Pentru că viața nu-ți dă o a doua oportunitate de a face același lucru. Concentrează-te pe ceea ce crezi tu că te face mândru de propria persoană. Tu știi cel mai bine prin câte treci și prin ce pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Așa că nu uita să îți aduci aminte de toate astea înainte de a lăsă o vorbă să te afecteze. Dacă tu ești mulțumit de tine, fii sigur că și acele persoane care te iubesc și te susțin cu adevărat or să fie. Viața ta este despre tine”, a fost mesajul postat de Larisa Iordache pe Instagram.

Poze incendiare cu supercampioana României. Larisa Iordache i-a înnebunit pe bărbaţi FOTO

Fosta gimnastă şi-a pus fanii pe gânduri, dar rămâne de văzut dacă va mai da detalii despre un eventual eveniment neplăcut prin care a trecut sau dacă totul a fost doar un sfat!

Logodnă ruptă după trei luni

În mai, Larisa Iordache, 23 de ani, s-a despărţit de Victor Simion, cu care se logodise în urmă trei luni. Deși toată lumea se aștepta ca relaţia dintre cei doi să se finalizeze în fața ofițerului stării civile, situaţia s-a schimbat radical. Victor Simion a dispărut din viața Larisei Iordache, iar gimnasta a rămas din nou singură. Cei doi au decis să nu mai țină legătura și s-au șters de pe conturile de socializare.

Ce avere are Larisa Iordache la doar 23 DE ANI. A investit în mai multe AFACERI