Larisa Udilă rupe tăcerea după ce soțul ei a fost acuzat că a înșelat-o: ”Cred că a fost scris în stele pentru mine”

Larisa Udilă rupe tăcerea după ce soțul ei a fost acuzat că ar fi înșelat-o. Recent, au apărut în presă mai multe știri conform cărora vedeta ar fi fost înșelată de partenerul ei de viață, Alexandru Ogică.

10 nov. 2022, 16:49
Larisa Udilă rupe tăcerea după ce soțul ei a fost acuzat că a înșelat-o: ”Cred că a fost scris în stele pentru mine”

Larisa Udilă este una dintre cele mai iubite și apreciate influencerițe din România. Vedeta se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere, atât în plan profesional cât și pe plan sentimental.

Citește și Larisa Udilă devine femeie de afaceri. Frumoasa brunetă vrea să dea lovitura în imobiliare

În ciuda programului său încărcat, influencerița reușește să facă față cu brio tuturor provocărilor care apar atât în familie cât și în carieră.

Vedeta are o familie superbă de care este tare mândră, însă recent liniștea căminului său a fost tulburată din cauza unor știri care au apărut în presa de la noi conform cărora Larisa ar fi fost înșelată de soțul său, Alexandru Ogică.

Larisa Udilă rupe tăcerea

Deși până acum, Larisa Udilă a preferat să nu comenteze pe marginea acestui subiect, vedeta nu a mai suportat și a rupt tăcerea.

„S-a scris acum că m-a înșelat soțul. Eram… Ce? Cred că a fost scris în stele pentru mine să fiu cu soțul meu și să avem o familie minunată.”, a spus Larisa Udilă.

Influencerița a dezvăluit și cum reușește să se împartă între viața din lumina reflectoarelor și cea de familie.

„Eu consider că sunt cumva una și aceeași persoană atât pe online, cât și în viața reală. Niciodată, dar niciodată nu am încercat să pozez în altceva, așa că nu sunt neapărat un exemplu bun pentru genul ăla .. Hannah Montana.”, a spus Larisa Udilă la Antena Stars.

Vedeta a vorbit și despre cum reușește să facă față tuturor răutăților din online, pentru că a avut parte de-a lungul timpului și de critici din partea fanilor săi.

„Am luat totul ca atare. Am avut perioade în care eram mai sensibilă și poate mă supăram, perioade când pur și simplu treceam peste, face parte din drumul meu către succes și partea asta de critică. Nu trebuie să te iubească toată lumea. E anormal să te iubească toată lumea. Faci ceva greșit dacă nu ai hateri.”, a mai spus Larisa Udilă.

Citește și Larisa Udilă și Alexandru Ogică au trăit clipe de coșmar în vacanță din cauza copilului: „Ne-am dus la spital”