Larisa Udilă și Alexandru Ogică au trăit clipe de coșmar în vacanță din cauza copilului: „Ne-am dus la spital”

Larisa Udilă (24 de ani) și soțul său, Alexandru Ogică (25 de ani), au plecat în vacanță în Turcia unde, în loc de relaxare, au avut parte de panică și stres.

09 iul. 2022, 17:51
Larisa Udilă și Alexandru Ogică au trăit clipe de coșmar în vacanță din cauza copilului: „Ne-am dus la spital”

În timp ce se aflau în Turcia, fiul lui Larisei și al lui Alexandru s-a îmbolnăvit, fapt care i-a speriat foarte tare pe cei doi tineri părinți. Iată ce li s-a întâmplat, de fapt!

Larisa Udilă și Alexandru Ogică, momente de panică în vacanța din Turcia din cauza copilului lor

Deși sperau că totul va merge perfect în vacanță, Larisa Udilă și soțul ei au fost loviți de ghinion. Fiul lor a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui virus luat de la piscină.

Fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a fost nevoită să meargă la spital pentru a-i face celui mic analize amănunțite.

„El a luat un virus din piscină, majoritatea copiilor fac asta. Milan până acum nu a făcut febră niciodată și evident că m-am speriat foarte tare, nu mă așteptam să facă fix acum.

A făcut febră mare, nu îi scădea cu nimic, ne-am panicat foarte tare și atunci ne-am dus la spital.”, a continuat Larisa Udilă, în exclusivitate pentru cancan.

Citește și: Larisa Udilă şi soţul ei au Covid: „Am febră și tremur din toate încheieturile”

Cum se simte acum micuțul Milan

În prezent, Milan se simte, din fericire, mult mai bine. Larisa a explicat și faptul că sperietura i se trage din copilărie, atunci când și-a văzut verișorul făcând convulsii cauzate de febră mare!

„Eu când eram mică, eram în casă cu un verișor de-al meu și am văzut cum a făcut convulsii și mi s-a părut îngrozitor, din momentul ăla de fiecare dată când auzeam de febră, mă speriam foarte tare pentru că eu chiar am crezut atunci că…Doamne ferește! Și atunci și cu Milan a fost același lucru când l-am văzut că începe să ardă”.

Totuși, soțul fostei concurente de la Kanal D s-a speriat mult mai tare, ba chiar a început să plângă în momentul în care și-a văzut fiul într-o stare de sănătate mai puțin bună.

„Ogi era mai speriat decât mine. Ogi a plâns…a început să plângă, a fost mai panicat de 1000 de ori decât mine!

Citește și: Betty Salam demostrează că nu este „fată cuminte”: „Am fost atrasă de o femeie”

O mamă chiar simte, nu credeam asta, dar o mamă chiar simte! Și am simțit că Milan are febră, am pus mâna pe el…”, a încheiat Larisa Udilă, fosta concurentă de la „Bravo ai stil”.