Larisa Udilă şi soţul ei au Covid: „Am febră și tremur din toate încheieturile”

Larisa Udilă şi soţul ei, Alexandru Ogică, au Covid. Cei doi au mai fost infectaţi o dată, în urmă cu câteva luni. Acum, fără să ştie, bruneta a început să se simtă rău şi a decis să îşi ducă băieţelul la mama ei, să nu fie şi el afectat.

02 feb. 2022, 15:50
Larisa Udilă şi soţul ei au Covid: „Am febră și tremur din toate încheieturile”
Larisa Udilă şi soţul ei au Covid

Larisa Udilă şi soţul ei au Covid. În acest moment, cei doi se află în izolare. Tânăra acuză dureri de cap şi febră. Parcă a presimţit că urma să aibă aceste stări, aşa că şi-a dus băieţelul, pe Milan, la părinţii săi.

Citeşte şi: Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”

Larisa Udilă şi soţul ei au Covid

Ăsta era motivul pentru care mă simțeam atât de rău…Pentru că mă simțeam rău, l-am lăsat de ieri dimineața pe Milan la mama. Parcă Dumnezeu m-a pus să fac asta. Din senin, astăzi, să fac febră și să tremur din toate încheieturile.

Asta nu schimbă cu nimic faptul că am dormit cu el seară de seară, în afară de aseară. Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză. Sper din inimă că el nu va avea nimic. Nu are niciun simptom încă nici el, nici ai mei. Eu și Ogi suntem pozitivi”, a scris Larisa Udilă pe rețelele de socializare.

Nu este pentru prima oară când fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a contractat virusul. În timp ce era însărcinată cu fiul său, bruneta a ieșit pozitivă la infecția cu COVID-19.

La momentul respectiv a trecut prin momente extrem de dificile. Acum, se pare că vedeta a decis să-și facă un test PCR, după ce a acuzat stări de rău. Rezultatul a fost și de data aceasta pozitiv și, din păcate, starea de sănătate nu este deloc bună.