Las Fierbinți, ultimul episod a fost lider absolut de audiență. Iată ce se întâmplă cu celebrul Bobiță

Serialul Las Fierbinți a fost din nou lider absolut de audiență, telespectatorii fiind captivați de umorul debordant.

07 oct. 2022, 20:08
Las Fierbinți, ultimul episod a fost lider absolut de audiență. Iată ce se întâmplă cu celebrul Bobiță

Telespectatorii serialului Las Fierbinți s-au bucurat joi seara de ultimul episod din această săptămână. Aceștia au fost fascinați de meciul intens de șah dintre Vasile și Brânzoi care a făcut ca pariurile și râsetele să ajungă la cote foarte înalte.

Toți cei de acasă s-au uitat la cel mai iubit serial de comedie și așteaptă cu nerăbdare episoadele de săptămâna viitoare, pentru o nouă porție de amuzament.

Episodul relatează cum toți sătenii s-au adunat în barul lui Bobiță pentru a afla cine va ieși victorios în timp ce Giani, Aspirina și Gianina aveau propriile aventuri. Un bunic, alături de nepotul lui i-au cerut bani lui Giani pentru o minge spartă, iar o altă vecină a venit să îl tragă la răspundere pentru că i-a promis că o va cere de nevastă, după care nu a mai căutat-o. „Punctul meu forte e vrăjeala”, a spus el. Aspirina e cea care l-a scăpat pe acesta din ambele situații.

Citește și: Geanina din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac. Actrița a dezvăluit marea veste chiar de ziua ei

Celentano a plecat în căutarea bormașinei pe care a cumpărat-o în urma cu ceva timp și pe care a dat-o dispărută, asta după ce a început să o audă. Împreună cu Robi, caraghiosul personaj a colindat tot satul în speranța că își va recupera bunul. Acesta s-a gândit că această aventură trebuie povestită într-o carte și, de ce nu, într-un film. Ulterior, s-a descoperit că bormașina se afla la soacra lui, care locuiește în aceeași curte cu el.

Finalul meciului de șah a fost cu totul surprinzător. Ajutat telefonic de Ardiles și Bobiță, Vasile a câștigat la șah, Bobiță umplându-se astfel de bani din pariuri. Acest eveniment l-a făcut pe acesta să se gândească serios să mai organizeze astfel de activități.

Ultimul episod Las Fierbinți din această săptămână a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:29-21:28. În rândul publicului național, cu vârste într 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ADCD, PRO TV a avut 9,9 puncte de rating și 27,6% cotă de piață. Pe tot parcursul difuzării, peste 1,6 milioane de români au vizionat comedia, iar minutul de aur a fost atins la ora 20:45, când peste 1,8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Citește și: Bobiță din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Cum arată soția actorului