Lasă, mă, că merge așa! Un autocar românesc a fost sechestrat de Poliția din Austria.Când au văzut în ce stare circula mașina, austriecii au rămas cu gura căscată

Un autocar românesc a fost sechestrat de Poliția din Austria. Când au văzut în ce stare tehnică se afla mașina, în trafic, austriecii au rămas cu gura căscată. Șoferul român a încercat ”o cârpeală”, în stil pur românesc, dar nu i-a mers. Poliția a luat numerele autocarului, interzicându-i deplasarea.

08 iun. 2023, 23:50
Lasă, mă, că merge așa!  Un autocar românesc a fost sechestrat de Poliția din Austria.Când au văzut în ce stare circula mașina, austriecii au rămas cu gura căscată

Imaginea cu un autocar românesc sechestrat de Poliția din Austria a devenit virală. Mașina care transporta 10 pasageri din Germania în România a fost oprită de polițiștii austrieci, pentru că rula fără una din roțile de pe spate, informează noen.at.

Uimirea polițiștilor austrieci a fost firească, dincolo de penibilul situației fiind vorba despre securitatea pasagerilor.

Citește și  Schimbare majoră la supermarket! Cardurile Maestro nu vor mai fi primite la Lidl din iulie

Pentru că a avut probleme cu una dintre roțile de pe spate, șoferul autocarului, în vârstă de 64 de ani, a scos cauciucul, pur și simplu, și și-a continuat drumul, în loc să apeleze la un ajutor specializat.

Un autocar românesc circula fără o roată, pe o autostradă din Austria

„Se pare că șoferul a îndepărtat pneul din cauza unei probleme la rulmentul roții, pentru a putea continua călătoria fără o reparație imediată până în România”,  se arată în informarea Poliției din Austria.

Citește și  Scene absolut șocante pe plajă. Un tânăr a fost sfârtecat de un rechin sub privirile îngrozite ale tatălui său și ale iubitei

Autocarul a fost oprit de Poliția austriacă pe autostrada Altlengbach.

„Este interzisă continuarea călătoriei până la remedierea situației, în conformitate cu legea”, a informat Direcția de Poliție a districtului Sankt Pölten-Land, ca a justificare firească a sechestrării autocarului.

Șoferul și firma căreia îi aparține autocarul riscă amenzi foarte mari și chiar interdicția de a mai tranzita Austria.