Scene absolut șocante pe plajă. Un tânăr a fost sfârtecat de un rechin sub privirile îngrozite ale tatălui său și ale iubitei

Un tânăr a fost mâncat de un rechin, sub privirile îngrozite ale oamenilor de pe plajă. Nenorocirea a avut loc într-o stațiune din Egipt. În aceeași stațiune, o româncă a murit anul trecut după ce a fost atacată de rechin.

08 iun. 2023, 22:17
Scene absolut șocante pe plajă. Un tânăr a fost sfârtecat de un rechin sub privirile îngrozite ale tatălui său și ale iubitei

Un tânăr a fost sfârtecat de un rechin într-o stațiune din Egipt. Vacanța turiștilor aflați la plajă în Hurghada s-a transformat într-un coșmar absolut, care i-a traumatizat pe toți cei prezenți. Un tânăr a fost pur și simplu devorat de un rechin, foarte aproape de plaja din Hurghada, informează thedailybeast.com.

Surprins în mijlocul valurilor de rechin, tânărul nu a avut nicio șansă în fața rechinului, care l-a sfârtecat, pur și simplu.

Citește și Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate”

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Vezi video aici 

Tânărul era cetățean rus și a fost identificat ca fiind Valdimir Popov, în vârstă de 23 de ani.

Consulul general al Rusiei la Hurghada, Viktor Voropayev, a declarat agenției de presă a țării – TASS – că atacul mortal a avut loc joi.

Citește și Meșterul Manole în variantă andaluză. Și-a zidit iubita între pereții casei și și-a continuat viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

La teribila tragedie a asistat neputincios și tatăl tânărului. Mai mult, Vladimir a strigat către tatăl lui, în timpul atacului, pentru a primi ajutor.

„S-a întâmplat într-o secundă. Salvatorii au reacţionat foarte repede. Din anumite motive, am simțit imediat că este un rechin. Am sărit imediat și am început să strig: „Rechini, rechini!”, a declarat un martor la tragedie.

„Este un lucru groaznic, rămășițele acestui tip sunt acolo. Eu tremur. Chiar în fața ochilor mei, rechinul l-a mâncat pe tipul acela. Mă simt foarte rău”, a declarat o femeie care a rămas șocată de scena la care a asistat.

În aceeași stațiune, în 2022, o româncă a murit după ce a fost atacată de un rechin.