Latovlevici îşi face autocritica: Din marea mea greşeală, Basel a dat un gol frumos

Fundaşul echipei Steaua, Iasmin Latovlevici, a declarat, marţi seară, la finalul partidei cu FC Basel, din etapa a treia a Grupei E a Ligii Campionilor, scor 1-1, că în urma greşelii sale, gruparea elveţiană a reuşit să înscrie un gol frumos, informează uefa.com.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 13:14
Latovlevici îşi face autocritica: Din marea mea greşeală, Basel a dat un gol frumos

Atmosfera în vestiar ar trebui să fie bună, pentru că mergem bine în campionat şi am jucat bine, dar este o dezamăgire pentru golul pe care l-am primit. A fost marea mea greşeală. Am încercat să îi pasez unui coechipier, dar am lovit mingea slab. Ei au recuperat repede, au şutat şi au dat un gol, un gol frumos. Fanii sunt foarte generoşi cu noi şi ne susţin cum pot mai bine. Sperăm să rămână aşa„, a spus Iasmin Latovlevici, pentru uefa.com.

Iasmin Latovlevici consideră că rezultatul de egalitate este echitabil. „Basel a avut multe ocazii în prima repriză, iar noi am avut ceva noroc când jucătorul nostru a respins de pe linia porţii, dar jocul s-a terminat 1-1, aşa că am meritat să obţinem un punct. Până când arbitrul nu fluieră finalul partidei, nu trebuie să renunţi la speranţe. Acesta este fotbalul, orice se poate întâmpla.

Ne-am dorit victoria, dar dacă asta nu s-a putut, următorul cel mai bun rezultat este un egal. Acum vrem să mergem la Basel, să obţinem un rezultat bun şi să sperăm că vom continua în competiţie. Dacă vom câştiga la Basel, ar fi bine sau să obţinem o remiză acolo şi să batem pe Schalke acasă. Vom vedea ce se va întâmpla„, a subliniat Latovlevici.

Citeşte şi Reghecampf nu acordă şanse prea mari Stelei în Liga Campionilor: Ne va fi greu să batem la Basel

Mijlocaşul Marcelo Diaz, marcatorul golului celor de la FC Basel, s-a arătat bucuros pentru reuşită, dar dezamăgit de rezultat. „Bineînţeles că sunt foarte fericit pentru că am înscris. A fost un sentiment bun, dar cu toţii suntem dezamăgiţi pentru că nu am reuşit să câştigăm meciul. Sentimentul de dezamăgire că nu am reuşit să câştigăm este mai mare decât încântarea care a rezultat din golul înscris„, a completat Diaz.

Citeşte şi Portarul lui Basel: Am fost mai buni şi suntem dezamăgiţi că nu am câştigat

Campioana României, Steaua Bucureşti, a obţinut primul punct în Grupa E a Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în faţa echipei elveţiene FC Basel, în etapa a treia. Golurile au fost marcate de Diaz ’48 pentru Basel şi Tatu ’88 pentru Steaua.

La golul oaspeţilor, Latovlevici a greşit o pasă, Streller a interceptat, i-a pasat lui Diaz, care a înscris cu un şut din prima de la circa 22 de metri sub transversală.

Citeşte şi Steaua – Basel 1-1. Primul gol şi primul punct al Stelei, în Liga Campionilor