HOROSCOP: Latura ta înfiorătoare, în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi avem o latură mai puţin bună, însă unele persoane sunt cu adevărat diabolice. Află ce ascunde zodia ta.

22 mart. 2017, 11:35
HOROSCOP: Latura ta înfiorătoare, în funcţie de zodie

BERBEC

Întotdeauna te gândeşti la moarte.

Chiar şi în drum spre şcoală ori serviciu te întrebi ce s-ar întâmpla dacă te-ar călca o maşină, sau dacă conduci te gândeşti ce ar urma dacă ai trage brusc de volan, scrie eva.ro. Ai o fixaţie pentru moarte şi o frică de care nu te poate scăpa nimeni.

Citeşte şi Eşti Foc, Apa, Aer sau Pământ? Află ce să mănânci ca să fii sănătos

TAUR

Tu eşti un detectiv adevărat!

Ai putea petrece ore în şir de căutări pe Facebook ori Instagram. Dacă te-ai despărţit de iubit şi găseşti o fotografii de-a lui în compania cuiva, cu siguranţă îi vei investiga întreaga viaţă a acelei persoane. Ai putea chiar să o urmăreşti la locul de muncă sau la magazinele pe care le frecventează, sub pretextul unei coincidenţe banale.

GEMENI

Eşti un mincinos extrem de priceput.

Poţi veni cu poveşti din senin şi să faci oamenii să le creadă. Uneori, tu minţi doar pentru a face totul mult mai distractiv. Şi vrei să vezi cât de departe poţi merge şi cât cred oamenii în vorbe fără rost, asta faci tu mereu şi e destul de înfricoşător!

RAC

Eşti o persoană obsedată.

Atunci când îţi dai întâlnire cu cineva, acea persoană devine numai a ta. Tu eşti genul de om care ar putea să îşi ucidă partenerul dacă acesta te-ar înşela şi nu ai simţi nicio urmă de vinovăţie după. Nu suporţi să împarţi nimic cu nimeni, mai ales când vine vorba de lucruri importante.

LEU

Uneori, îţi imaginezi propria înmormântare.

Îţi imaginezi cine ar veni prima dată la tine, cine te-ar plânge cel mai tare sau cine ar fi distrus odată cu pierderea ta. Este o fantezie bolnavă care te face să te simţi important, destul de morbid, nu?

Citeşte şi HOROSCOP: Cele 4 zodii care fug de căsătorie

FECIOARĂ

Tu eşti un înger mic şi nevinovat în timpul zilei, dar când vine noaptea îţi apar fantezii sexuale care mai de care mai ciudate.

Aceste lucruri bizare îţi bântuie mintea sau e posibil să fie dorinţe pe care nu ţi le-ai dus până acum la îndeplinire.

Continuarea horoscopului AICI.


loading...