Laura Chiriac, PRIMA REACŢIE după ce a fost filmată în ipostaze compromiţătoare. Cum se apără fosta vedetă TV

Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sector 1, reacţionează pe pagina sa de facebook după ce paparazzi au scos la iveală o filmare cu ea şi Sergiu Diacomatu.

26 apr. 2016, 09:39

Fosta vedetă TV se apără de acuzaţiile care i se aduc postând o poza cu ea şi contracandidatul ei de la PNL Alexandru Nazare. Fotografia este făcută în aşa fel încât poate lăsa loc de interpretări. Prin aceasta, Laura Chiriac vrea să se justifice în faţa alegătorilor şi să le explice că la fel ca şi fotografia, şi acea filmare poate fi interpretată răuvoitor.

Alături de fotografia de mai sus, Laura Chiriac a postat şi un sondaj însoţit de următorul text: ”Ca să nu se mai detoneze „bombe”, un instantaneu prin care unii ar încerca să murdărească în continuare această campanie. Cu siguranță că accelerarea acestei campanii murdare și previzibile are la bază acest sondaj”, a scris fosta vedetă tv pe pagina sa de facebook. Sondajul postat de Laura Chiriac arată că ALDE are un procent de 22%, ocupând momentan locul 3 în sectorul 1 Bucureşti, după PSD şi PNL.

Laura Chiriac a fost surprinsă de paparazzi, duminică seară, în compania lui Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte al ANRP. Dacă la prima vedere întâlnirea părea a fi una amicală, când şi-au luat rămas bun cei doi s-au sărutat.

CITEŞTE ŞI Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sector 1, surprinsă în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu VIDEO