Laura Codruţa Kovesi e de nerecunoscut, după ce a ajuns şefa Parchetului European. Cum arată la 9 luni de când a plecat din România?!

S-au auzit multe de Laura Codruţa Kovesi de când e în fruntea Parchetului European, însă nimeni nu mai ştia cum arată fosta şefă a DNA.

17 mart. 2022, 23:28

Laura Codruţa Kovesi e de nerecunoscut, după ce a ajuns şefa Parchetului European Se pare că schimbarea locului de muncă a venit la pachet şi cu o schimbare fizică. O fotografie recentă care a apărut cu şefa Parchetului European lasă loc de interpretări. Laura Codruţa Kovesi este de nerecunoscut.

Laura Codruţa Kovesi e de nerecunoscut, după ce a ajuns şefa Parchetului European. Cum arată la 9 luni de când a plecat din România?!

Aceasta a pus vizibil câteva kilograme bune în sus şi pare că îi prieşte viaţa în Luxemburg, mai ales că aceasta are un salariu care ar ajunge la frumoasa sumă de 15.000 de euro pe lună.

Pare că viaţa sportivă a Codruţei Kovesi chiar a rămas  poveste. Deşi a practicat timp de 15 ani baschetul, la care a renunțat la 22 de ani, când a ales să se dedice în totalitate studiilor din domeniul juridic, şefa Parchetului European nu se mai menţine deloc în formă.

A fost o adevărată nebunie când Laura Codruţa Kovesi a fost numită în fruntea Parchetului European. Mai multe articole laudative au fost publicate în presa europeană, la acea vreme.

Mai exact, Le Monde arată că „alegerea unui procuror român pentru a conduce Parchetul European ar fi un simbol puternic”.

Citeşte şi: Parchetul European, condus de Laura Kovesi, face patru arestări în Croaţia pentru presupuse fraude cu fonduri europene
„Desemnarea unei personalităţi din estul ex-comunist, aleasă de jurişti competenţi şi ireproşabili, ar arăta ataşamentul UE faţă de statul de drept”, arată editorialul Le Monde, potrivit g4media.ro.

Le Monde e a doua mare publicaţie internaţională, după Financial Times care solicită numirea Laurei Codruţa Kovesi la cârma Parchetului European.

Printre motivele pentru care Kovesi este lăudată de presa internaţională se numără şi faptul că este atacată de coaliţia de la guvernare în mod repetat, după cum arată publicaţia franceză, care aminteşte şi faptul că fosta şefă DNA este suspectă într-un dosar instrumentat de Secţia specială pentru investigarea magistraţilor.

Între altele, ziarul francez subliniază şi care sunt reuşitele Laurei Codruţa Kovesi, dar şi eforturile coaliţiei de la guvernare de a o împiedica să câştige postul.

Citeşte şi: Decizie istorică! DNA acuzată de Tribunalul Bucureşti ca i-a încălcat dreptul la un proces echitabil şi prezumţia de nevinovăţie procurorului Liviu Tudose! Pentru linşajul regizat de DNA-ul condus atunci de Kovesi, acum instituția e obligată de instanţă să-i plătească acestuia daune morale o sumă uriaşă!