Laura Codruţa Kovesi, primele declaraţii după decizia CCR privind REVOCARE din funcţie: Sper ca procurorii să rămână independenţi

Publicat: Vineri, 22 Iunie 2018 13:05 // Actualizat: Vineri, 22 Iunie 2018 13:11 // Sursa: romaniatv.net

Laura Codruţa Kovesi a fost primită cu flori şi aplauze la Timişoara, acolo unde şi-a ridicat premiul acordat pentru promovarea democraţiei. Premiul este oferit de Societatea Timişoara, care premieză anual instituţii şi personalităţi şi se numeşte SPERANŢA. În discursul susținut, Kovesi și-a exprimat speranța ca procurorii să rămână independenți, sper să se păstreze stabilitatea instituțională și legislativă şi să avem în continuare legi care să ne permită să ne facem treaba bine.

Laura Codruţa Kovesi a ridiciat premiul la festivitatea de decernare, care se desfăşoară în Biblioteca Centrală Universitară ”Eugen Todoran” din Timişoara, mulţumind pentru acesta şi vorbind despre importanţa independenţei procurorilor.

"Și noi ca procurori avem aceeași datorie: de a respecta şi a căuta adevărul, de a ne face datoria respectând legea, de a fi cinstiți și onești în tot ceea ce facem. Vom continua să facem acest lucru și pe viitor. Sper împreună cu colegii mei ca procurorii să rămână independenți. Sper să se păstreze stabilitatea instituțională și legislativă. Sper să avem în continuare legi pe care să le putem folosi şi să ne facem treaba cât mai bine. Așteptările din partea societății în ceea ce priveşte activitatea noastră sunt ridicate, sunt legitime, sunt întemeiate", a spus Kovesi, la Timişoara.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7576
RON
20 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H