Kovesi, despre al doilea dosar: Sunt acuzată că aş fi coordonat un grup organizat în DNA cu procurori

Publicat: Joi, 07 Martie 2019 17:26 // Actualizat: Vineri, 08 Martie 2019 08:59 // Sursa: romaniatv.net

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub urmărire penală într-un al doilea dosar instrumentat de Secţia de investigare a magistraţilor. Informaţia a fost confirmată de Laura Codruța Kovesi, la ieșirea de la Secția specială de investigare a magistraților.

Laura Codruţa Kovesi a stat cinci ore la audieri la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a a fost chemată în dosarul deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă. În timp ce aştepta să consulte dosarul, Kovesi a declarat că procurorul de caz a venit să-i aducă la cunoştinţă că este suspectă şi în alt dosar. Kovesi a acuzat faptul că nu a fost citată în mod legal şi că nu a avut acces la niciun document din dosar.

"Astăzi am fost în imposibilitatea de a da o declaraţie, pentru că nu am avut acces la acuzaţii. În timp ce se derula această activitate, am fost anunţată că trebuie să rămân în birou. Am făcut şi alte cereri, toate au fost respinse, de aceea a durat aşa de mult. Am întrebat dacă pot să plec? Au intrat 9 sau 10 avocaţi în birou şi mi-au spus că sunt învinuită în alt dosar, moment în care am spus că nu am fost citată legal decât într-un alt dosar, nu am avut posibilitatea să îmi angajez un avocat, avocatul care a fost prezent cu mine astăzi a fost angajat pentru alt dosar. Nu ştiu care e urgenţa de nu pot să fiu chemată în altă zi. A spus că nu o interesează, pentru că ea poate să mă citeze când doreşte. Mi-a adus la cunoştinţă o învinuire pe care nu pot să v-o descriu în acest moment, pentru că mi-a fost citită o singură dată - că aş fi coordonat un grup organizat în DNA cu procurori care au făcut nişte trimiteri în judecată. Din nou dreptul la apărare şi procesul-verbal au fost întocmite că încălcarea tuturor drepturilor. Nu ştiu dacă este o acuzaţie oficială, pentru că mi-a fost înmânat un proces-verbal care nu este semnat de procuror”, a declarat Laura Codruţa Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi ar fi fost pusă sub urmărire într-un dosar pentru constituire de grup infracţional organizat, în care sunt urmăriţi penal şi foştii procurori DNA Lucian Onea şi Mircea Negulescu.

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adina Florea Laura Codruţa Kovesi secţia de investigare a magistraţilor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mar 10:05
Răspunde | Votează email 0 email
ANONIM
NU ERA FLORA DIN DARM CU VIERMI; RAME;TOT CE O NENOROCIRE ;O MIZERIE:DOCTORII AU ÄRZTEHAUS CA AU FOST LA BAL CA SA AIBA:
08 mar 10:03
Răspunde | Votează email 0 email
ANONIM
SUNT DOMNI GERMANI IN VARSTA CARE NU POT PRIMI DECAT HARTZ 4 CA NU-I LASA SA MUNCEASCA SI NOUA NI I-A LUAT INAPOI CA ;SA FACA O SECTIE SAU O SECTIUNE IN NOI SI IN DREPTURILE NOASTRE:ACELE CU CARE SE RUSINEAZA ERAU VIERMII INTESTINALI DIN CAP SI DIN ORGANISM:
08 mar 09:58
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA
La Jobcenter au scris sa dea Bafögurile ptr Ausbildunguri care ni se cuvin si la Primarie ne-a aruncat dosarele cu pretexte inventate si n-a vrut sa ne lipeasca adresa pe buletin si sa-mi dea chitanta ptr o stampila de legalizare a unei decizii facute de germani in Germania,ceea ce e anormal, tot cu pretexte inventate numai ca sa desfiinteze proprietatea sa ne vada fara nimic sa ne nenoroceasca.
08 mar 09:55
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Ma acuza ca vreau sa-mi vad parintii si fratele mort,cumnata,pe toata familia.Nu vreau,chiar daca au defecte.
08 mar 09:54
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
140 de bucati de serpi in noi nu sunt marfuri ca nu suntem vrajitori sa-i transformam in marfuri,nu putem si nici nu vrem sa facem asta.
08 mar 09:48
Răspunde | Votează email 0 email
ANONIM
I-a zis ca e un sarpe si ca trebuie sa se bage in pamant si ca si eu sunt un sarpe dar nu poate sa ma transforme intr-un lucru.
08 mar 09:34
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA
Weil sie machen gar nichts Express und Ausdrücken ,dass heisst Diana.Cineva poate sa spuna ca nu vrea sa se marite cu un barbat ca nu vrea sa fie manajera fara salariu si neapreciata,neajutata,descurcandu-se singura ca e egoist dar nu poti sa zici ca vrei sa stai fara munca ca asa ai decis tu la nivel personal.
08 mar 09:06
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Nu au ingerii demonii lor decat se baga in ei special.La trimis pachete m-a intrebat daca vreau sa trimit pachet cu Haftung cu raspundere sau fara i cu raspundere cerea 7,98 si fara 3,79 iar Haft inseamna arest ...se joaca cu cuvintele dar de fapt vroia sa spuna Haft ca pentru asta cere bani,daca era cinstit spunea cu Nachweis sau fara. Nu e singur,singur,singur,e fara munca,fara munca,fara munca si nu ii are pe toti in proprietate.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H