Laura Cosoi, gest incalificabil. Cum a fost surprinsă vedeta graviduţă de paparazzii VIDEO

Laura Cosoi trece, în această perioadă, prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Cu toate acestea, uneori, frumoasa graviduță reușește să aibă... supărări cât se poate de serioase, motiv pentru a face gesturi care sunt jenante pentru statutul ei de vedetă.

19 feb. 2018, 08:19

Mai exact, zilele trecute, paparazii au surprins-o pe Laura Cosoi în ipostaze cel puțin jenante pentru o vedetă de calibrul ei, scrie spynews.ro. Astfel, după ce a fost la o benzinărie din București, blondina care așteaptă să devină mamă a mai avut de stat în mașină. Și, cum se plictisea, cum probabil nu avea chef să butoneze telefonul pe diversele site-uri de socializare pe care este foarte activă și cum avea și un mic „deranj” și în năsuc, a decis să rezolve situația. Și, cu simț de răspundere, a început să sondeze în nasul ei delicat, reușind, după eforturi fenomenale să scoată, pe bucăți, lucrul care o deranja. Și, evident, l-a transformat, drept răzbunare, în biluțe pe care, cu lejeritate, le-a aruncat pe unde a apucat…

Citeşte şi Laura Cosoi, imagini noi cu burtica. Vezi cum arată actriţa în luna 5 de sarcină şi ce spune despre copil

E adevărat, în această perioadă, orice asemenea deranj o poate influența negativ în starea ei de zi cu zi, așa că, probabil, procedeele mai puțin ortodoxe pe care le-a aplicat sunt… de înțeles…

Laura Cosoi este însărcinată

Laura Cosoi s-au bucurat din plin de primul trimestru de sarcină. Nu a avut dureri, stare de greaţă sau oboseală şi a putut să îşi continue activităţile aşa cum le făcea şi până acum.

„Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gând de pofte, greţuri sau stări de oboseală! Mi s-a părut chiar ciudat, însă experienţa mea de viitoare mamă aşa a fost – în primul trimestru propriu-zis nici nu am simţit că sunt însărcinată. (…) A fost însă şi un dezavantaj, acela că nu prea avea informaţii despre bebeluşul nostru. Situaţia s-a remediat odată cu primele seturi de analize. Am făcut în primul rand ecografia de confirmare a sarcinii şi analize de sânge”, a spus Laura Cosoi.

Vezi video AICI