Laura Cosoi, mărturisire EXPLOZIVĂ despre SMILEY. „De abia aştept să trecem peste acest moment”

Laura Cosoi a declarat de curând despre fostul său iubit SMILEY că încă mai ţine legătura cu acesta şi că cei doi se înţeleg foarte bine, anunţă Cancan.

15 nov. 2016, 15:04
Laura Cosoi, mărturisire EXPLOZIVĂ despre SMILEY. „De abia aştept să trecem peste acest moment”

Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit în 2012, dar faptul că nu mai sunt împreună nu a reprezentat un impediment între cei doi pentru a păstra o bună relaţie de prietenie. Blonda a declarat că deşi cei doi se suţin reciproc, soţul său, Cosmin Curticăpean, nu este gelos pe prietenia celor doi.

Laura Cosoi rupe tăcerea după ANI DE ZILE. Motivul pentru care s-a despărţit de SMILEY

„De abia astept să trecem peste acest moment în sensul că fiecare are viaţa lui şi pur şi simplu ne-am întâlnit la un eveniment şi o să ne mai întâlnim şi altă dată, cu siguranţă, şi aştept să vină momentul ăla în care nu o să mai pară ceva ieşit din comun.

Pur şi simplu, doi oameni care au avut o relaţie şi se salută sau se susţin reciproc în diverse proiecte pe care le au, nu înseamnă decât că pun preţ pe ceea ce a fost vreodată bun între ei şi cam atât, deci nimic mai mult.

Evident că a fost şi soţul meu, dar nu s-a observat că noi împreună am fost invitaţi şi eu merg cu Cosmin peste tot. Nici urmă de gelozie şi atunci când eşti sigur pe sentimentele tale, pe omul de lângă tine, când există o legătură atât de puternică ca a noastră nu are de ce să fie gelos sau de ce să fiu eu geloasă. Momentan suntem bine în formula de doi, călătorim, avem foarte multe lucruri pe care le facem împreună şi vor fi şi copii în viitor”, a declarat Laura Cosoi.