Smiley s-a fotografiat cu fetița lui, iar imaginea a devenit virală. Josephine are 8 luni FOTO

Smiley a postat o fotografie cu el și micuța Josephine. Artistul o ține în brațe pe fiica lui, iar imaginea a devenit imediat virală!

29 nov. 2021, 15:15
Smiley s-a fotografiat cu fetița lui, iar imaginea a devenit virală. Josephine are 8 luni FOTO

Smiley s-a fotografiat cu fetița lui, iar imaginea a devenit virală. Gina Pistol și Smiley pun foarte rar imagini cu copilul lor, iar fiecare fotografie postată de aceștia cu micuța Josephine este un motiv de bucurie pentru fanii lor.

Smiley s-a fotografiat cu fetița lui, iar imaginea a devenit virală

Gina Pistol și Smiley au decis să nu arate momentan chipul fetiței, însă aceștia își bucură fanii cu fotografii în diferite ipostaze cu micuța. Recent, cântăreţul a pus pe Instagram la secţiunea Story o fotografie emoţionantă cu fiica sa în timp ce o ţine în braţe.

Smiley, dezvăluiri picante din dormitor: „Îmi place ca femeia să preia controlul. Nu am reguli”

„Cu cine seamănă asta mică?. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, povestea acum ceva timp Gina Pistol.

Gina Pistol, la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul este ȘOCANT