Smiley este îngrijorat de felul cum arată. Artistul s-a pus pe slăbit, la ce a renunţat deja acesta

Smiley a căpătat câteva kilograme în plus după ce a devenit tătic, în perioada în care a stat mai mult timp acasă. Acum artistul şi-a anunţat fanii că e hotărât să slăbească.

23 oct. 2021, 11:23
Smiley este îngrijorat de felul cum arată. Artistul s-a pus pe slăbit, la ce a renunţat deja acesta

Trebuie să recunosc că în weekend-urile în care avem filmări îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală! Și de trei zile n–am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!„, le-a spus Smiley urmăritorilor săi de pe Instagram.

Smiley spune că de când a apărut pe lume micuța Josephine chiar și relația lui cu Gina Pistol este mai apropiată. Artistul susține că venirea pe lume a fetiței lui l-a ajutat să fie mult mai atent cu ceea ce se întâmplă în jur și l-a făcut să fie mai grijuliu.

Citeşte şi Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. A luat şi fetiţa cu ea: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

„Da, cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.

Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a mai spus Smiley, pentru ciao.ro.

Citeşte şi Smiley, dezvăluiri picante din dormitor: „Îmi place ca femeia să preia controlul. Nu am reguli”


loading...