Laura Cosoi suferă de anxietate. Actriţa s-a destăinuit fanilor: „Prețul plătit nu este unul mic”

Laura Cosoi suferă de anxietate. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, atât pentru cariera ei, cât şi pentru familia frumoasă pe care o are. Cu toate acestea, actriţa este "măcinată" de tot felul de gânduri, care o împiedică să se bucure de viaţă.

24 oct. 2021, 10:35
Laura Cosoi suferă de anxietate. Actriţa s-a destăinuit fanilor: „Prețul plătit nu este unul mic”
Laura Cosoi suferă de anxietate

Laura Cosoi suferă de anxietate. Recent, vedeta a avut curajul să posteze un mesaj pe reţelele de socializare, în care recunoaşte că nu este bine în această perioadă. Pandemia de coronavirus, care i-a „răpit” tatăl anul trecut, o afectează în continuare foarte mult.

Citeşte şi: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui său: „Părea un asimptomatic, starea lui s-a degradat”

Laura Cosoi suferă de anxietate

În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar.

Îmi cântăresc foarte bine programul în ala fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, aman filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Si totuși ce perioada tulbure…

Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, daca își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri.”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram.

Laura Cosoi, despre pierderea tatălui său

Laura Cosi a vorbit și despre tatăl său și a mărturisit că îi este extrem de dor de el. Marius Cosoi a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar boala l-a răpus.

Și totuși frica nu este buna. Ar fi bine să mă împac cu “împrejurul” meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natura mai mult ca niciodată. Va trece, știu!

Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an…Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?!

Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor.”, a mai scris Laura Cosoi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)