Laura Giurcanu, primele declarații despre relația cu Aris, fiul Andreei Esca: „Sunt capabilă de absolut orice”

Laura Giurcanu și Aris, fiul Andreei Esca, formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut la America Express, unde au fost adversari.

25 oct. 2023, 19:02
Laura Giurcanu, primele declarații despre relația cu Aris, fiul Andreei Esca: „Sunt capabilă de absolut orice”

Laura și Aris au fost surprinși zilele trecute luând masa în oraș. Fiul Andreei Esca a ieșit în oraș cu adversara lui din America Express. Cei doi au fost văzuți când se sărutau pasional în mașină.

Ulterior, Laura a avut o primă reacție despre ispostaza în care a fost surprinsă.

Citește și Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte: „12 polițiști erau în fața ușii”. De ce au căutat-o oamenii legii

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro. După ce au luat masa la un restaurant indian din Capitală, cei doi s-au îndreptat către mașina creatoarei de conținut. Laura Giuranu l-a dus pe Aris acasă, iar la un moment dat, spre surprinderea tuturor, cei doi au început să se sărute pasional. Ea a stins lumina în mașină, pentru a se asigura că nimeni nu-i vede.

Laura Giurcanu și Aris Melkior Eram au bifat, în septembrie, prima vacanță împreună, în Ibiza. Aris a pus mai multe fotografii din vacanță pe rețelele sociale, în care apare alături de cunoscuta influenceriță. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru America Express, iar la începutul emisiunii Laura chiar precizase că nu e implicată în nicio relație.

„Iubitul pe care l-am avut înainte s-a asigurat că… mi-a făcut viața puțin grea și acum sunt convinsă că sunt capabilă de absolut orice”, a spus influencerița la testimoniale.

Citește și Cel mai nou cuplu din showbiz. Laura Giurcanu și Aris, fiul Andreei Esca, sărut pasional în mașină. Imagini senzaționale cu cei doi îndrăgostiți

Între Laura și Aris există o diferență de vârstă de circa șapte ani, ea fiind mai mare decât el. Diferența de vârstă nu a reprezentat, însă, un impediment în calea fericirii lor. Totuși, s-ar putea să existe un alt obstacol pentru relația lor, și anume faptul că Aris este student la o facultate din Barcelona și e nevoit să petreacă mult timp în afara țării.