EXCLUSIV Laura Lavric, despre scandalul „Rareş Prisacariu”: „Ce copilărie ar fi trebuit sa aibă, să meargă la șapte ani să fure prin magazine, să facă crime, să facă nenorociri?”

Rareş Prisacariu câștigat sezonul 13 al show-ului Românii au talent, după ce a obținut cea mai mare susținere din partea fanilor emisiunii.

16 mai 2023, 22:20
EXCLUSIV Laura Lavric, despre scandalul „Rareş Prisacariu”: „Ce copilărie ar fi trebuit sa aibă, să meargă la șapte ani să fure prin magazine, să facă crime, să facă nenorociri?”
Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza Covid-ului

Interpreta de muzică populară Laura Lavric a fost profund impresionată de momentul artistic prezentat de Rareş Prisacariu, consideând că acesta dă dovadă de un talent enorm la numai șapte ani

Să distrugi talentul unui copil… Pe mine m-a impresionat extraordinar, am rămas uimită. Ce copil talentat la vârsta lui, cum vorbește, sunt politicieni care vin la televiziune și citesc alea patru fraze, nu sunt în stare să citească „Bună ziua” sau „Bună seara”. Ce vocabular, ce trăiri, cum se prezintă ca un actor. Chiar dacă el nu a înțeles exact ca noi trăirile acestei țări, el știe să le prezinte cu inteligența lui și cu vocabularul lui. Am auzit că sunt acuzați părinții că îi fură copilăria, dar ce copilarie ar fi trebuit sa aibă, să meargă la șapte ani să fure prin magazine, să facă crime, să facă nenorociri?”, a spus ea, în exclsuivitate la emisiunea Pucntul culminant de la România Tv.

EXCLUSIV Mugur Mihăescu îi ia apărarea lui Rareş Prisacariu: „În general, nu trebuie să mai existe familie, Dumnezeu, patriotism

Rezultatul votului publicului a stârnit un val de simpatie în rândul fanilor emisiunii, care îl consideră pe puștiul din Botoșani un miracol. Nu au lipsit însă nici reacțiile negative. Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani din Botoșani, i-a impresionat pe cei mai mulți telespectatori cu talentul său oratoric, memoria incredibilă și înclinația sa naturală spre lectură și cultură în general. omânii care l-au votat pe Rareș Prisacariu în finala Românii au talent au apreciat dragostea pentru cultură și lectură transmisă de părinții săi încă de la o vârstă fragedă. Încă din preselcții, Gina și Marius Prisacariu au transmis un mesaj foarte clar referitor la fiul lor, scrie ProTV:

„Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur”.

Reacțiile vedetelor după victoria lui Rareş Prisacariu
Andra a transmis un mesaj emoționant pe Instagram după finala câștigată de puștiul de 7 ani. Artista, care face parte din juriul emisiunii, îi întrevede copilului un viitor strălucit dacă va continua să iubească poezia și cartea.

„Rareș, mi se pare incredibil că la o vârstă atât de fragedă reușeșți să cucerești scena și juriul, dar și publicul din sală și din fața televizoarelor. Și, DA, ai reușit să îi cucerești câștigând marele trofeu! Mă emoționează faptul că ai doar 7 ani, că ai toate posibilitățile în fața ta. Am spus de când te-am văzut, viitorul sună bine și sunt convinsă că tu poți ajunge acolo unde ți-ai propus. Îți doresc mult succes pentru că visul tău să devină realitate!”.

Citeşte şi: Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Mama copilului a dat din casă: „Lumea nu are de unde să ştie”

Pavel Bartoș: „Bravo Rareș Prisacariu, bravo tuturor finaliștilor, bravo întregii echipe din spatele camerelor, care merita toate aplauzele noastre, bravo colegiilor mei din juriu, bravo nouă @smiley_omul!”.

Virgil Ianțu, care l-a avut pe Rareș în emisiunea Copiii spun cu Virgil Ianțu, a avut și el un mesaj pentru băiat: „Felicitări lui Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului cu numărul 13 Românii au talent!”, a scris realizatorul TV, îndemnându-i pe internauți să-l urmărească pe Facebook.

Rareș Prisacariu este cel mai tânăr câștigător al emisiunii Românii au talent, iar prestațiile lui din sezonul 13 Românii au talent fost primite diferit de cei care l-au urmărit pe scenă.

Dana Budeanu a reacționat după ce unii au contestat victoria lui Rareș Prisacariu: „Ești o minune de copil! Punct! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie! Copii ca el! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?”.

Marian Godină a transmis și el un mesaj pe Facebook: „Eu nu cred că acel copil, cel care a câștigat Românii au talent, e un copil abuzat. Eu cred că e un copil îngrijit, foarte bine crescut, care are parte de o educație aleasă. Aleasă de părinți, desigur, că doar nu-i aleg educația comentatorii de pe net. Mai cred că are un talent de orator, cel mai probabil la pachet cu mult antrenament, și o memorie foarte bună. Sunt foarte mulți adulți care nu ar fi capabili să memoreze texte atât de lungi. L-aș fi votat vreodată pe acel copil? Cu siguranță nu. De altfel, nici nu cred că cineva i-a votat talentul oratoric și cred că pe nimeni nu ar fi impresionat dacă ar fi recitat ceva din Shakespeare, la fel cum nimeni nu ar fi fost impresionat nici de aceleași versuri, dar recitate de un adult”.

Mesajul lui Rareş Prisacariu după ce a câștigat Românii au talent
Băiatul de 7 ani din Botoșani s-a bucurat cu măsură pentru câștigarea trofeului Românii au talent sezonul 13. Rareș Prisacariu a dovedit multă modestie într-un mesaj postat luni, pe pagina sa oficială de Facebook.

„Experiența de la Romanii au talent a adus lângă mine oameni minunați, prieteni și îmi amintesc, cu plăcere, despre momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Toți participanții pe care i-am cunoscut sunt deosebit de talentați și foarte prietenoși. Ne-am susținut unii pe alții, ne-am jucat și am învățat de la fiecare multe povești. Felicitări tuturor, de la mic la mare, sunteți strălucitori!”, se arată în mesajul postat pe rețeaua socială.