Laura Olteanu a trăit o minune atunci când a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ce rugăciune a ajutat-o să își îndepliească visul

Laura Olteanu și-a dorit foarte mult să devină mamă pentru a doua oară. Visul ei s-a îndeplinit după ce a citit o rugăciune făcătoare de minuni.

10 nov. 2022, 16:53
Laura Olteanu a trăit o minune atunci când a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ce rugăciune a ajutat-o să își îndepliească visul

Laura Olteanu și-a dorit foarte mult să devină mamă pentru a doua oară. După o căsnicie eșuată, iată că soarele a răsărit din nou pe strada ei, iar lucrurile s-au așezat în viața ei cum nici nu visa mai bine. Chiar dacă mai avea o fetiță atunci când l-a cunoscut pe cel care astăzi i-a devenit soț, Laura Olteanu își mai dorea un copil.

Minunea trăită de Laura Olteanu

Îndrăgita artistă este foarte credincioasă, iar acest lucru a ajutat-o să rămână însărcinată pentru a doua oară. Aceasta spune că a trăit o minune.

”Nicolae a venit pe lume în urma unei rugaciuni pe care am găsit-o la biserica Sf. Dumitru din Suceava, o rugăciune făcătoare de minuni, Am găsit-o întâmplător acolo, în lumânărar, am luat-o acasa, am citit-o conform indicațiilor, zece seri consecutiv, cum era scrisă de trei ori. Și la o luna de zile, Maica Domnului a înfăptuit această minune. Eu nu-mi pusesem nicio dorință, noi ne doream foarte mult un copil și nu venea, era deja un an de zile”, a spus aceasta conform Antena Stars.

Mai mult, Laura Olteanu spune că a spus această rugăciune fără să aștepte vreo minune, însă iată că s-a întâmplat.

,,Am întâmpinat această rugaăciune, am citit-o fara să aștept vreo minune, am și uitat de ea, iar la o lună de zile am aflat că sunt însărcinată. Si nu oricum, cu un baiat! La noi în familie sunt numai fete, 10 nepoate. Tata îmi zicea înainte să moara să-i facem și un flăcau. Îmi pare rău că tata nu a apucat să-l vadă.”, a marturisit Laura Olteanu.

Îndrăgita artistă a spus ca își dorește ca fiul ei să devină preot, deoarece este foarte atras de tainele bisericii.

”Nu mă mira ca e atras de biserică, îi place să bata toaca, e atras de clopote! În miezul nopții cand nu poate dormi, își pune pe youtube clopote. Când mergem la biserică, tremură daca nu îl urc în clopolniță să tragă clopotele. Dacă dă Domnul să aibă atracție, îi fac și biserică numai să-l vad preot.”, a mai povestit artista.

Citește și: Lovitură pe piața media din România. Apare un nou post generalist: va avea programe de top

Citește și: Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”