Laura Olteanu, cântăreaţa care nu a mâncat nimic timp de 10 zile. Post terapeutic cu apă înainte de turneu

Laura  Olteanu a început turneul ”Acasa-i Romania” înainte de pandemie şi îl va continua la Bacau, pe 18 martie. Înaintea festivalului, artista a acordat un interviu emoţionant pentru Star Popular.

10 mart. 2023, 21:14
Laura Olteanu, cântăreaţa care nu a mâncat nimic timp de 10 zile. Post terapeutic cu apă înainte de turneu

Laura Olteanu, îndragita artista care a ajuns la inimile tuturor romanilor cu melodia ”Acasă-i România”, și-a deschis sufletul intr-un interviu emotionant, la Star Popular. Cand vorbeste despre apropierea de Dumnezeu, o face cu ochii inundati in lacrimi. Artista povesteste experienta prin care a trecut tinand post cu apa si rugaciune timp de zece zile, premonitii si trairi.

Artista pregateste si lansarea unei noi melodii care va ajunge la inimile tuturor romanilor, ”Hai, romane, te trezeste!”, in care exprima frustrarea tuturor romanilor traita in zilele noastre. Asculta in materialul video marturisirile emotionante complete facute de indragita artista.

Laura Olteanu spune ca i-a fost menit sa cante! S-a nascut intr-o familie in care toti membrii iubesc muzica si au imbratisat aceasta arta. Ea este singura care a reusit sa profeseze la alt nivel si sa ajunga la inimile a milioane de romani. Asta, desi, a cantat zeci de ani pana sa atinga succesul la care spera orice artist. Dupa 25 ani de cariera, a reusit cu melodia ”Acasa-i România” sa atinga latura sensibila a publicului. O pune si pe seama destinului si a fortei divine dobandita prin credinta: ”Nimic fara Dumnezeu in viata! Au fost multe momente in viata mea in care am simtit ca este o putere care vine din interiorul meu, si asta nu vine pur si simplu, cineva ti-o da! Daca ai credinta, e clar ca cineva te ajuta.”, marturiseste Laura Olteanu.

Vezi interviul VIDEO, pe Star Popular

”Nu vreau sa se creada ca sunt sfanta de pe icoana, nu sunt credincioasa! Din contra, sunt cea mai pacatoasa de pe fata pamantului! Pentru ca in fata Lui Dumnezeu, smerenia este o binecuvantare sau o virtute. Nu trebuie sa ne credem credinciosi! Nu suntem credinciosi, suntem pacatosi atata tot. Ca orice om, am patimile mele, incercarile mele si ma consider un om pacatos. D-aia si postul, spovedania, impartasania… la ce ne-ar mai trebui aceste lucruri daca ne-am crede sfinti sau credinciosi? Nu ma cred o persoana foarte credincioasa, sunt un crestin practicant.”, a marturisit Laura Olteanu, la Star Popular.

Desi spune ca postul nu consta neaparat intr-o alimentatie lipsita de alimente de origine animala, ci mai degraba rugaciune si apropierea de Dumnezeu, artista a incercat si o varianta drastica! Timp de 10 zile, artista a participat la o tabara de post terapeutic cu apa.

„Cel mai important in acest post este rugaciunea!”

”Am participat de doua ori. Inseamna sa nu mananci nimic sapte zile, plus trei zile de revenire. Fiind acolo in tabara si reusind sa tin postul asta timp de sapte zile, am mai tinut inca trei zile, gandindu-ma ca revenirea (n.r. revenirea la alimentatia obisnuita) o fac cand ajung acasa. Vreau sa va spun ca nu am crezut ca atunci cand nu mananci te poti simti mai bine ca oricand. Primele trei zile sunt mai dificile, organismul nu intelege ce se intampla. Cel mai important in acest post este rugaciunea! Altfel, o transformam intr-o simpla dieta. Sunt convinsa ca daca nu era aceasta perioada de rugaciune intensa, n-as fi reusit sa rezist.

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă în port popular oşenesc. Număr-record de aprecieri la postarea de pe Instagram

Schimbari fizice s-au vazut, e firesc, dar spiritual m-a implinit si am invatat foarte multe lucruri. D-asta m-am si dus, sa ating un alt nivel in comuniune cu Dumnezeu. Am o alta viziune despre cine este Dumnezeu si cum lucreaza in viata noastra. Acolo am simtit o apropiere fantastica, o traire pe care e foarte greu s-o descriu.”, a povestit Laura Olteanu pentru Star Popular.

Efectele postului drastic s-au vazut si fizic. In prima tura de post terapeutic cu apa, Laura Olteanu a slabit in zece zile 9 kg! A doua oara s-au mai topit alte 6 kg. Laura povesteste si o experienta inexplicabila care i s-a intamplat in tabara. Intr-una din zile, a menit postul pentru sotul ei. In ziua respectiva, artista a avut simptomele cu care se confrunta sotul ei: arsuri la stomac, lipsita de vlaga, agitata… si cu tensiunea si pulsul sotului ei. In schimb, sotul ei a trait o zi excelenta. Ba chiar l-a pus seara sa-si ia tensiunea si au descoperit rezultatul pe care Laura il are in general.

Artista este extrem de emotionata atunci cand vorbeste despre Dumnezeu si cum ar trebui sa ne raportam la El. Cu lacrimi in ochi spune ca nu trebuie decat sa-I multumim.

Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară: ”Sora de doi ani a murit în brațele mele”

Miracole traiesc in fiecare zi! Viata e un miracol! Faptul ca ne trezim dimineata e un miracol, si cand ajungem seara sa ne intindem in pat e un alt miracol. Si stii ce vrea Dumnezeu de la noi? Un simplu multumesc! Atat! Daca ar fi mai multa rugaciune, n-ar mai avea loc cel care e facut sa faca rau pe acest pamant, nici nu ii pronunt numele. Se bucura daca-i pronunt numele. Dar daca ar fi mai multa rugaciune, clar… Sta in forta fiecarui om. Nu exista nu se poate!”, a marturisit cu lacrimi in ochi Laura Olteanu.

Laurea Olteanu, turneul ”Acasa-i Romania”, primul popas la Bacău

Inaintea pandemiei, Laura  Olteanu a inceput turneul ”Acasa-i Romania”, pe care il va continua acum la Bacau, pe 18 martie, la Teatru de vara Radu Beligan. Un spectacol cu o distributie de exceptie, la care va fi prezenta chiar si fiica artistei, Andra Olteanu.

Am alaturi Orchestra Ansamblului Ciprian Porumbescu din Suceava, si multi colegi dragi si valorosi pe care ii are neamul romanesc: Ionut Dolanescu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Cristian Pomohaci, Sorin Filip, si fiica mea Andra Olteanu! Ea este eleva la Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu, noua ani de pian clasic. A imbratisat aceasta latura a artei, dar muzica clasica. Vreau sa stie, sa invete, cum munceste mama, ce inseamna scena, publicul, ce inseamna dragostea publicului si sa nu-l dezamagesti.”, a spus Laura Olteanu.

Prezentarea acestui spectacol este asigurată de Vasilica Tătaru, binecunoscută interpretă și om de televiziune iar regia este semnată de Cosmin Man. Biletele pot fi procurate de la agenția de bilete a Teatrului de vară Radu Beligan si online iabilet.ro. Star Popular este partenerul media al marelui eveniment.