Laura Olteanu, interpreta melodiei ”Acasă-i România”, detalii neştiute despre relaţia cu cel de-al doilea soţ: „Dacă era în viaţa mea de la bun început, astăzi eram rachetă”

Laura Olteanu, îndrăgita artistă care a ajuns la inimile tuturor românilor cu melodia ”Acasă-i România”, are o poveste de dragoste fabuloasă. Laura şi Cătălin au devenit soţ şi soţie în urmă cu un deceniu. Relaţia lor nu a debutat, însă, cu fluturi în stomac, ci a fost, în primă fază, o frumoasă prietenie.

17 mart. 2023, 11:44

Laura Olteanu are la activ două căsnicii. Din nefericire, prima nu a fost cu noroc, însă cea mai mare realizare a primei căsnicii a fost apariţia fiicei ei, Andra. Artista s-a casatorit prima oara la 17 ani. După 15 ani de mariaj, cei doi soţi au decis s-o ia pe drumuri separate. Pe Cătălin, actualul soţ, l-a cunoscut la o petrecere la care ea fusese invitată să cânte.

Laura Olteanu, dezvăluiri emoţionante despre cum s-a îndrăgostit de cel de-al doilea soţ: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Ne-am cunoscut la o petrecere. Era o incapere semiintunecata, el statea pe un prag, avea in mana un pahar cu whiskey si o tigara pe care, ulterior, a lasat-o pentru totdeauna. Chiar ii vad fizicul din acea umbra, in fumul de tigara. Mi-a ramas in minte imaginea asta. Nu a fost dragoste la prima vedere, mi s-a parut foarte interesant. Apoi a venit la masa, ne-am cunoscut. El era emotionat pentru ca am aflat ca eram una din cântăreţele lui preferate. Nu a fost dragoste la prima vedere nici din partea lui.

Abia dupa doi ani a inceput relatia noastra, timp in care ne-am mai vazut la evenimente. El a aflat de situatia mea, si-a dat seama ca devin un om liber, atunci am avut un moment in care ne-am schimbat cateva mesaje si mi-am dat seama ca se leaga ceva. Dar nu indraznea niciunul mai mult. Dupa ce ne-am deschis amandoi, au venit si sentimentele. A fost predestinat, a venit in momentul prielnic. Daca ar fi fost sa raman singura cu responsabilitatea unui copil, nu stiu cum m-as fi descurcat. Alaturi de el, clar ca m-am implinit”, a declarat Laura Olteanu într-un interviu pentru Star Popular.

Cât despre Cătălin, acesta a adorat-o din prima pe Andra, fiica Laurei. Ba, chiar, familia lui o consideră pe fetiţă ca pe propria nepoată.

Citeste si Laura Olteanu, cântăreaţa care nu a mâncat nimic timp de 10 zile. Post terapeutic cu apă înainte de turneu

Categoric am avut niste indoieli daca sa fac acest pas, in ziua de azi daca te uiti in jur, casnicia e ca o loterie. In viata ti se poate intampla orice, doar un singur lucru nu ti se mai poate intampla: sa mai intri de unde ai iesit. E extraordinar de sensibil, e ca mine, nu da niciodata inapoi. Chestia asta m-a dat peste cap, n-am intalnit un om mai sigur ca el. Si-a aratat dragostea fata de mine. Nu a fost genul ala de barbat care considera ca e un om slab daca ii spune femeii ca o iubeste”, a mai mărturisit Laura Olteanu.

Cum depăşesc neînţelegerile

Ca în orice cuplu, şi între ei mai există neînţelegeri, dar au descoperit secretul depăşirii lor: cu dragoste. Laura mărturiseşte că nu şi-ar vedea viaţa fără el, ba chiar regretă că nu a fost primul bărbat din viaţa ei.

Daca era in viata mea de la bun inceput, astazi eram racheta! Nu ca n-as fi, dar ma rog… Ma emotioneaza foarte tare cand vorbesc despre el. Dragostea nu inseamna doar pasiunea aceea care arde la inceput. Dragostea dupa un timp inseamna implicare, sustinere, pasiune, iertare, dialog, chiar si cearta. Se spune ca daca nu iubesti, nu te certi. Sincer, mi-as dori sa fie mai gelos, pentru ca inseamna ca ii pasa de mine. Nu i-am dat niciodata motive, dar ma bucur ca e gelos”, a mai spus Laura.

Citeste si Laura Olteanu a trăit o minune atunci când a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ce rugăciune a ajutat-o să își îndepliească visul

Cătălin nu îi este doar soţ Laurei, ci şi impresar, deşi domeniul lui de activitate nu are nicio legătură cu muzica.

Nu e de meserie impresar, face cu daruire ceea ce face pentru mine. Niciodata nu m-am uitat la el ca la un om de afaceri sau ca la un impresar. Decat ca la sotul meu care stiu ca este acolo mereu! Sa ne intelegem, eu cand l-am luat, nu eram coate goale. Tot Laura Olteanu ma chema. Niciodata nu m-am uitat la sotul meu pentru statutul pe care-l are in societate. Nu ma intereseaza, impreuna le facem pe toate!”, a mai declarat Laura Olteanu, la Star Popular.

Laura Olteanu continua turneul ”Acasa-i Romania” la Bacau, pe 18 martie, la Teatru de vara Radu Beligan. Un spectacol cu o distributie de exceptie, la care va fi prezenta chiar si fiica artistei.

Am alaturi Orchestra Ansamblului Ciprian Porumbescu din Suceava, si multi colegi dragi si valorosi pe care ii are neamul romanesc: Ionut Dolanescu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Cristian Pomohaci, Sorin Filip, si fiica mea Andra Olteanu! Ea este eleva la Colegiul de Arta Ciprian Porumbescu, noua ani de pian clasic. A imbratisat aceasta latura a artei, dar muzica clasica. Vreau sa stie, sa invete, cum munceste mama, ce inseamna scena, publicul, ce inseamna dragostea publicului si sa nu-l dezamagesti”, a spus Laura Olteanu.